3 értékelés alapján

Trixie gumírozott kesztyű szőrtelenítéshez

A Trixie zöld-fekete színű gumírozott szőrtelenítő/masszázs kesztyűvel kisimíthatjuk kutyánk, macskánk szőrzetet, és eltávolíthatjuk az elhalt szőrszálakat. A gumifelületű masszázs betét egyben fényesíti a bundát és kényezteti is kedvencedet! Minden szőrtípusra ajánlott. 16 x 24 cm, jobbkezes.
Írj a termékről értékelést!

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Kiegészítő felszerelés kutyákhoz, macskákhoz és egyéb kisállatokhoz.


Értékelések (3)

    Noj  -  2019. 08. 01. 15:30

    Tökéletesen bevált ez a kesztyű. 2 rövidszőrű cicám van, 1 évesek, és ez a kesztyű végre segít kordában tartani a szőrhullásukat. Naponta használom mindkét cicán, 5-5 percig. Ez nem sok idő, mégis rengeteg szőrt leszed róluk ennyi idő alatt. A cicák szeretik, nagyon hangosan dorombolnak közben, dörgölőznek a kesztyűhöz. A kádba teszem őket ehhez a művelethez, utána egyszerűen vízzel leöblítem a kádat. Persze lefolyószűrő nem árt! A leszedett szőrt könnyű lehámozni a kesztyűről. Mióta naponta használom, a cicák alig hagynak maguk után szőrszálakat a lakásban.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Vásárlóink írták a termékről

Ajánlás, reklám, saját kutatás, esetleg más alapján választottad konkréten a Trixie gumírozott kesztyű szőrtelenítéshez terméket?

Neten keresgél e találtam a terméket. Nem sok bizalommal vettem. Nagyon kellemes meglepetést okozott. Használható termék és nagyon hasznos is.

Milyen fajtájú, életkorú házi kedvencnek vetted?

3 éves házi cica.

Mennyire vált be a Trixie gumírozott kesztyű szőrtelenítéshez? A termék kialakítása megfelelő a célra, könnyű vele eltávolítani az elhalt szőrzetet?

Nagyon jól sikerült kreáció.

Milyennek találod ezt a Trixie gumírozott kesztyű szőrtelenítéshez terméket ár/érték tekintetében? Ha ismersz, kipróbáltál már más hasonló terméket is, akkor ahhoz képest milyennek mondanád ennek a használhatóságát?

Balkezes variáció is jó lenne belőle.

Összességében meg vagy-e elégedve a termékkel? Hozta-e az általad elvártakat?

Nagy megelégedéssel vagyok a termékről. Hihetetlen mennyi szőrt lehet vele összegyűjteni. A cica csak a páromtól fogadta el eleinte. Lakásban tartott cicának lett beszerezve. Naponta volt fésülködés eddig is.

Ajánlottad, ajánlanád-e ismerőseidnek, más gazdiknak a Trixie gumírozott kesztyű szőrtelenítéshez terméket?

Ajánlottam családom más tagjainak akik szintén cicát tartanak lakásban.