4 értékelés alapján

Trixie Friends on Tour itatópalack és tál utazáshoz

Műanyag itató palack tállal kutyáknak, macskáknak. Praktikus kiegészítő kiránduláshoz, utazáshoz. A palack felemelésével és meghúzásával a vizet könnyen a tálba juttathatjuk, ahonnan kutyánk vidáman kilefetyelheti. A tetején egy karabíner található, mellyel övünkre csatolhatjuk, így mindig kéznél lehet. A termék véletlenszerű színekben érkezik, színválasztással kapcsolatos információkért lásd a részletes termékleírást.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Ez az igen praktikus itatópalack fekete-fehér és piros-fehér színben is megvásárolható.

Méretek (űrtartalom):

  • 250 ml
  • 500 ml
  • 700 ml

A termék több színben is megvásárolható

Színpreferencia esetén kérjük írd meg, hogy milyen színben szeretnéd a terméket. A lehetőségeket illetően lásd a képeket. Erre a rendelésed véglegesítésekor van mód a megjegyzés rovatban. Habár garantálni nem tudjuk, de mindent megteszünk annak érdekében, hogy az általad megjelölt terméket küldhessük. Amennyiben mégse tudjuk a kért terméket küldeni, igyekszünk felvenni veled a kapcsolatot és tájékoztatni a lehetséges alternatívákról.


Értékelések (4)

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.