Trixie Fresh & Cool jégakkus etető- és itatótál

A Trixie Fresh & Cool hűtőtál különleges, hőtartó műanyagból készült és jégakkus tálbetéttel van ellátva. Egyaránt alkalmas etetésre és itatásra, talpán csúszásmentes gumigyűrű van.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A Trixie Fresh & Cool jégakkus hűtőtál 3 különűlló részből áll:

  1. a felső tál részből,
  2. a középső jégakkus tálbetétből
  3. és az alsó csavaros aljból.

A Trixie Fresh & Cool jégakkus hűtőtál használata előtt az alsó csavar kicsavarásával szedje szét elemeire a tálat. A középső tálbetétet tegye a mélyhűtőbe néhány órára, majd ha az átvette a mélyhűtő hőmérsékletét csavarozza össze a tálat. A tálban tárolt ételt vagy vizet tőbb órán át képes hűvősen tartani, természetesen ez fűgg attól is, hogy a tálat a tűző napra tesszük-e ki vagy lakásban használjuk.

A Trixie Fresh & Cool jégakkus hűtőtál a napfény visszaverése érdekében csak fehér színben kapható. A hűtőtál mosógépben is könnyedén mosható, ugyanakkor rendelkezik a fémtálak merevségével is. Igényes kutyatartóknak ajánlott.

Kapható méretek: 

  • 0.25 liter / 17 cm (átmérő)
  • 1 liter / 20 cm (átmérő)

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13