Trixie Federico kaparófás macskabútor függőággyal és bújóval

55 690 49 565 Ft
Ingyenes kiszállítás
KosárbaBetöltés alatt...
A Trixie Federico egy stabil kaparófa kényelmes függőággyal, ablakos és ajtós házikóval, puha plüss fekhelyekkel és magasan lévő kilátóhelyekkel. Színe világosszürke. Ideális többmacskás háztartásokban és fiatal, játékos macskák számára.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A Trixie Federico macskabútor valódi paradicsom a mászásért lelkesedő macskáknak. A rendkívül stabil kaparófa különböző szintjein kínál macskádnak változatos kaparási, játszási és alváslehetőséget. A kaparófák robusztus szizáltörzsein kedvenced eleget tehet mindennapi karomélezési késztetésének.

A két platform közötti puha függőágy található. A második szint játszó- és alvóháza kiváló visszavonulási és elrejtőzési lehetőséget kínál kedvencednek.

A felső platformról egy kis plüsslabda lóg és himbálózik, amin a macska kiélheti természetes vadászösztönét és játékos kedvét.

Trixie Federico macskabútor főbb méretek:

  • Alapzat: 60 x 50 cm
  • Magasság: 142 cm
  • Kaparórúd: ø 9 cm

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.