1 vélemény alapján

Trixie Elite színes fémtál műanyagbevonattal

Rozsdamentes fémtál etetésre vagy itatásra, színes, mintás műanyagborítással, talpán csúszásmentes gumigyűrűvel.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A Trixie Elite  színes fémtál műanyagbevonatával megvédi a tálat a külső sérülésektől, így az mosógépben is könnyedén mosható, ugyanakkor rendelkezik a fémtálak merevséggel is. Igényes kutyatartóknak ajánlott.

Kapható méretek (liter / átmérő):

  • 0,25 liter / 12 cm
  • 0,4 liter / 14 cm
  • 0,75 liter / 17 cm
  • 1,4 liter / 21 cm
  • 2,0 liter / 23 cm

Fontos tájékoztatás a termékkel kapcsolatban!

A fémtál három színben kapható!

A rendelésed leadáskor kérjük, írd meg, hogy milyen színben szeretnéd megvásárolni a tálat. A lehetőségeket illetően lásd a képeket. Erre a rendelésed véglegesítésekor van mód a megjegyzés rovatban. Habár garantálni nem tudjuk, de mindent megteszünk annak érdekében, hogy az általad megjelölt terméket küldhessük. Amennyiben mégse tudjuk a kért terméket küldeni, igyekszünk felvenni veled a kapcsolatot és tájékoztatni a lehetséges alternatívákról.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (1)


    Vendég (#25D6C5)  -  2023. 09. 03. 07:27

    7 kutyusom van jelenleg. Sokféle tálat kipróbáltam, de ez a legmegfelelőbb számukra. Mindegyiknek ilyen van, persze a megfelelő méretben. Köszönet a minőségért és persze a gyors kiszolgálásért is. Üdv. Mikibá

Utoljára módosítva: 2024.02.13