1 vélemény alapján

Trixie Dog Activity Poker Box ügyességi játék kutyának

7 790Ft
Betöltés alatt...
Intelligenciát fejlesztő, ügyességi játék kutyáknak. Négy doboz alkotja, amelyeket különböző módon kell kinyitni. Ideális haladó kutyáknak. A Trixie Dog Activity Poker Box fantázianevű kutyajáték kellemes időtöltést kínál a kutyának és gazdinak egyaránt.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A kutyák nagyon intelligens és érdeklődő állatok. A fizikai tréningek és játékok mellett a szellemi kihívásokat is keresik.

A Trixie Dog Activity Poker Box ideális a haladó kutyák foglalkoztatására. Ez egy tökéletes gondolkodásfejlesztő eszköz! Mivel az ajtókat más-más módszerrel kell kinyissa a kutya, a játék sokoldalú kihívást nyújthat számára.

Az ajtók alatt jutalomfalatok rejtőznek. Egy bizonyos idő - és némi gyakorlást követően - kedvenced könnyen ki tudja majd nyitni az ajtókat az orrával vagy a mancsával.

A játékot rendszeresen kell tisztítani, mosógépben mosható.

A mellékelt kézikönyv tanácsokat és ötleteket ad a legjobb kiképző módszerekről és a kutya-gazda kapcsolat lehetséges erősítéséről.

Mint minden termék használata, ezen terméké is fokozott odafigyelést igényel. Kérjük, rendszeresen ellenőrizd a termék állapotát, és rongálódás esetén, a sérülések elkerülése érdekében, cseréld ki.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (1)


    Vendég (#F06F1)  -  2021. 06. 06. 18:12

    Két kutyám közül az egyik nagy lelkesedéssel fogadta, izgatottan kereste a játék megoldását, így nagy örömünket leljük a játékban.

Utoljára módosítva: 2024.02.13