Trixie Dog Activity Move2Win - fejlesztő játék kutyáknak

6 890Ft
KosárbaBetöltés alatt...
Trixie Dog Activity Move2Win - Intelligencia és ügyesség fejlesztő játék kutyáknak. A fiókokban jutalomfalatot lehet elhelyezni amikhez úgy juthat hozzá a kutya ha rájön hogyan lehet kihúzni azokat. Ehhez agymunkára és koncentrálásra van szüksége. Használati utasítással érkezik. Műanyagból készült, mosogatógépbe rakható. Csúszásmentes talpakkal.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk


Játékélmény, elfoglaltság és kihívás egyben: a Trixie Move2Win stratégiai játéka megadja kutyájának annak lehetőségét, hogy érzékeit, koncentráló- és szellemi képességeit trenírozza. A játék variációkban gazdag felépítése különböző nehézségi fokozatokat enged meg, és ideálisan alkalmas az eledelkereső játékban haladó és profi állatok számára. A játék használati utasítása sokk tippel és ötlettel szolgál, hogyan tudja minél érdekesebben alakítani a játékkal való tréningezést, s miként növelheti fokozatosan a nehézségi fokot - anélkül, hogy kutyáját túlterhelné ill. túl magas követelményeket támasztana vele szemben.

A Move2Win több, kis mélyedésekkel ellátott fiókkal, valamint két bábuval felszerelt, amelyekben és amelyek alatt Ön finomságokat rejthet el. Ezek után kedvence számára adott a feladat: az apró finomságokat ki kell szaglásznia és mindent megtennie azért, hogy hozzájusson azokhoz. A fiókokat hurkok meghúzásával vagy egy pecsét mozgatásával lehet kinyitni. A bábuk pedig kiegészítésképp még stoppoló szerepében is használhatók, ami még bonyolultabbá teszi a keresést. Csúszásbiztos gumilábak gondoskodnak arról, hogy a játék a finomságok utáni vadászat során is stabilan megmaradjon a helyén.

A Trixie Dog Activity Move2Win stratégiai játéka szép és kellemes közös elfoglaltságot kínál Önnek és kedvencének, s eközben mellesleg még kutyája szellemi aktivitását is edzi és fejleszti.

A Trixie Dog Acitivity Move2Win stratégiai játék jellemzői nagy vonalakban:

 • Intelligenciajáték bármely korú kutyának
 • Igényes és színvonalas szellemi kihívás az eledelkereső játékban haladó és profi állatoknak
 • Variációkban gazdag: több fiók és két bábu szolgál a finomságok elrejtésére, melyek hurok meghúzásával vagy pecsét eltolásával nyílnak
 • Beállítható 3 nehézségi fokozat: a bábuk kiegészítésképp stoppolóként is használhatók
 • Támogatja a szellemi aktivitást: fitten tartja az agyat, iskolázza a koncentrálást és az érzékeket
 • Tippek és ötletek a játék használati utasításában: részletes információk és magyarázatok a játékvariációkról és a tréninglehetőségekről, melyek kutyájának sem túl kevés, sem túl sok kihívást és terhelést nem jelentenek
 • Gumilábainak köszönhetően csúszásbiztos
 • Ápolási útmutató: mosogatógépben tisztítható
 • Színe: kék / szürke
 • Anyaga: műanyag
 • Mérete: H 34 x Sz 23 cm

Megjegyzés:
Mint bármely más termék esetében, az ezen játékkal való foglalatosság közben is figyeljen kutyájára! Rendszeresen vizsgálja meg a terméket, és ha hibásnak vagy hiányosnak találja azt, cserélje le, mert csak így tudja biztonsággal elkerülni az állat esetleges sérülését!

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.