Trixie Dog Activity Memory Trainer

22 790Ft
Ingyenes kiszállítás
Betöltés alatt...
A Trixie Dog Activity Memory Trainer egy izgalmas, képességfejlesztő játék kutyáknak bármely életszakaszban. A játék segítségével trenírozni tudjuk kedvencünk memóriáját. Elemmel vagy USB kábellel (1.5 m) működtethető.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Trixie Dog Activity Memory Trainer termékjellemzői:

  • Mérete: ø 20 × 24 cm
  • Anyaga: műanyag
  • USB kábellel vagy elemmel működik: 3 db mikró [AAA] és 4 db baby [C] elem szükséges a játék működtetéséhez. Az elemek nem tartozékai a játéknak

Trixie Dog Activity Memory Trainer működése:

A készülék a nyomógomb megnyomásakor az általunk beállított mennyiségű jutalomfalatot vagy száraztápot szór ki a tálcába.

A tapadókorong segítségével jól rögzíthető a nyomógomb a földre, de pl. az ajtóra vagy bútorra is tudjuk rögzíteni. A készülék alján pedig csúszásmentes lábak találhatóak.

A hatótávolsága 40 m, melynek köszönhetően tudjuk fokozni a nehézségi szintet, úgy hogy a nyomógombot egyre távolabb helyezzük al a készüléktől.

Mivel ilyen nagy a hatótávolsága, ezért a szabadban is tudjuk használni. Ehhez a csomagban található egy cölöp, aminek a segítségével a földbe tudjuk szúrni a nyomógombot.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13