1 vélemény alapján

Trixie Dog Activity Chess Strategy játék kutyáknak

6 990Ft
Betöltés alatt...
Ügyességfejlesztő stratégiai játék kutyáknak 4 gumi bábuval, valamint különböző rekeszekkel és fiókokkal, amelyekbe jutalomfalatok rejthetőek. Csúszásgátló gumi talppal.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A kis bábuk tetején egy lyuk van, melyen keresztül a kutyus kiszimatolhatja mely bábuk alatt rejtőzik a finom falat.

Játék mérete: 40 x 10 x 27 cm

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (1)


    bernát  -  2017. 01. 11. 19:55

    A játékot egy 9 hónapos golden retriever kapta, hogy a felesleges energiáit más irányba is levezethesse. A kedvenc jutalomfalatkáiból tettem az elemek alá. Ami számomra nagyon meglepő volt, hogy minden instrukció nélkül tudta, mit kell csinálnia. Igaz, az első alkalommal elvitte a sárga bábukat rágcsálni, de mivel kemény műanyagból vannak, egyben maradtak. Majd ezt követően visszament a játékhoz, és megtalálta a finomságokat. Ez után már tudta, hogy a bábuk és a csuszkák alatt mit talál. Nagyon ügyes játék. Javaslom, akinek hasonlóan soha el nem fáradó kutyája van, mindenképpen vegyen hasonló fejlesztő játékot. Mi már imádjuk!

Utoljára módosítva: 2024.02.13