Trixie Alicante macskabútor kaparófával és bújóval

41 790 37 611 Ft-tól
Ingyenes kiszállítás
A Trixie Alicante egy háromemeletes stabil kaparófa kényelmes plüss fekhelyekkel és magasan lévő kilátóhelyekkel, valamint bújós szögletes házikóval. A házikónak egy oldalsó, valamint egy felső bejárata van. Tappancsmintákkal díszített. Ideális többmacskás háztartásokban és fiatal, játékos macskák számára.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A Trixie Alicante macskabútor valódi paradicsom a mászásért lelkesedő macskáknak. A rendkívül stabil kaparófa különböző szintjein kínál macskádnak változatos kaparási, játszási és alváslehetőséget. A kaparófák robusztus szizáltörzsein kedvenced eleget tehet mindennapi karomélezési késztetésének.

Az első szint kétajtós játszó- és alvóháza kiváló visszavonulási és elrejtőzési lehetőséget kínál kedvencednek. A két nagy kaparófát a második emeleten széles plüss fekhely köti össze.

A legfelső, harmadik szinten lévő peremes fekvőhely jó kilátóhelyet biztosít.

Trixie Alicante macskabútor főbb méretek:

  • Alapzat: 45 x 45 cm
  • Magasság: 142 cm
  • Kaparórúd: ø 9 cm

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13