Önetetők, önitatók kalitkába

Ha díszmadarat szeretnél tartani, akkor mindenféleképpen szükséged lesz a megfelelő méretű kalitka mellett néhány fontos, az állat szakszerű, problémamentes tartásához szükséges kiegészítőre. Az önetetők és önitatók olyan praktikus kellékek, melyek minden kistestű és közepes testméretű díszmadár (pintyek, kanárik, törpepapagájok, hullámospapagáj, nimfa papagáj, rozella papagáj, galambok stb.) kalitkája alapfelszereltségének részét kell képeznie.

Az önitatók egyik előnye a „sima” itatótálakkal szemben az, hogy hosszabb ideig friss marad bennük az ivóvíz, illetve nem piszkolódik be. Ugyanez mondható el a díszmadarak számára készített önetetőkről is.

Az önitatók és önetetők használata rendkívül egyszerű, mivel csupán a kalitka rácsának külső részére kell felilleszteni őket és az eleséggel, illetve ivóvízzel történő feltöltésük is gyerekjáték. Az általunk forgalmazott összes termék minőségi műanyagból készül, semmilyen toxikus hatású anyagot nem tartalmaz, így nem kell aggódnod a tollas kedvenceid egészsége miatt sem.

Utoljára módosítva: 2024.02.13