Supra Dog Senior/Light Fresh Meat

Supra Dog Senior/Light Fresh Meat friss húsos eledel. Az idős kutyák igényeinek megfelelően, gondosan válogatott összetevőkkel, átlagosnál magasabb porcvédő tartalommal, friss hússal. Elegendő táplálékot biztosít az idősebb és túlsúlyos kutyák számára. Omega-6 és Omega-3 telítetlen zsírsavakat tartalmaz, amelyek javítják az egészséges bőr minőségét, és hozzájárulnak a fényes szőrzet megtartásához. A granulátum formája és keménysége elősegíti az egészséges fognövekedést és csökkenti a fogkőképződést. Pozitív hatással van az emésztőrendszer működésére. Támogatja a mozgásszervi rendszer megfelelő működését.

Most ajándék jutifalat tartó táskát adunk a nagy kiszerelésű Supra Dog tápokhoz:

Supra Dog + jutalomfalat tartó táska promóció

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Napi etetési mennyiség és költség

Supra Dog Senior/Light Fresh Meat

 
${a[h.data]}
${a[h.data]}

Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Analitikus összetevők

  • Protein 23.0%
  • Zsír 10.0%
  • Hamu 4.4%
  • Rostanyag 2.8%

Összetevők: friss hús (baromfi, marha, sertés) 18%, szárított baromfi 15%, rizs, kukoricaliszt*, búza, préselt tepertő, baromfi zsír, répapép, lazac kivonat, szárított tengeri hal, szárított gyümölcskeverék, baromfimáj, máriatövis,yucca, ásványi anyagok és vitaminok

*A kukoricában nincs glutén! A prolamin fehérjecsalád tagjai valóban megtalálhatóak a kukoricában, de nincs benne se glutén, se külön gliadin vagy glutetin. A kukorica glutén elnevezés megtévesztő, eredetileg az állati takarmányozásra szánt kukorica fehérjekeveréket hívják úgy, hogy KUKORICA GLUTÉN.

Tárolás: Takarmányt tárolja száraz, hideg (18 °C-ig) és szellőző helyen.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13