Supra Dog Adult Curative Fresh Meat - Aktív szénnel a szervezet méregtelenítéséért

7 090Ft
Betöltés alatt...

Supra Dog Adult Curative Fresh Meat friss hússal és természetes szénnel, mely segíti a szervezet méregtelenítését, csökkenti a puffadást és segít az emésztési problémákon. Omega-6 és Omega-3 telítetlen zsírsavakat tartalmaz, amelyek javítják az egészséges bőr minőségét, és hozzájárulnak a fényes szőrzet megőrzéséhez. A granulátum formája és keménysége elősegíti az egészséges fognövekedést és csökkenti a fogkőképződést. Pozitív hatással van az emésztőrendszer működésére. Támogatja a mozgásszervi rendszer megfelelő működését.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Napi etetési mennyiség és költség

Supra Dog Adult Curative Fresh Meat - Aktív szénnel a szervezet méregtelenítéséért

 
${a[h.data]}
${a[h.data]}

Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Analitikus összetevők

  • Protein 24.0%
  • Zsír 12.0%
  • Hamu 4.8%
  • Rostanyag 2.6%

Összetevők: szárított baromfi 20%, friss hús (csirke, marha, sertés) 18%, fehér rizs, barna rizs, baromfi zsír, kukoricaliszt*, kukorica fehérje*, répapép, lazac kivonat, természetes szén, szárított tengeri hal, szárított vegyes gyümölcs, baromfimáj kivonat, máriatövis, yucca, hínár, chondroprotectors, probiotikus komponensek, ásványi anyagok és vitaminok

*A kukoricában nincs glutén! A prolamin fehérjecsalád tagjai valóban megtalálhatóak a kukoricában, de nincs benne se glutén, se külön gliadin vagy glutetin. A kukorica glutén elnevezés megtévesztő, eredetileg az állati takarmányozásra szánt kukorica fehérjekeveréket hívják úgy, hogy KUKORICA GLUTÉN.

Tárolás: Takarmányt tárolja száraz, hideg (18 °C-ig) és szellőző helyen.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13