Supra Dog Adult Active Fresh Meat

Supra Dog Adult Active Fresh Meat teljes értékű szuperprémium eledel friss hússal aktív felnőtt kutyák számára. Kitűnő beltartalommal, friss baromfi-, sertés és marhahússal, valamint dehidratált baromfihússal. Speciálisan fejlesztve és tervezve, hogy fedezze az aktív és megterhelt kutyák igényeit. Omega-6 és Omega-3 telítetlen zsírsavakat tartalmaz, amelyek javítják az egészséges bőr minőségét és a fényes szőrzet minőségét. A granulátum formája és keménysége elősegíti az egészséges fognövekedést és csökkenti a fogkőképződést. Pozitív hatással van az emésztőrendszer működésére. Támogatja a mozgásszervi rendszer minőségi működését.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Napi etetési mennyiség és költség

Supra Dog Adult Active Fresh Meat

 
${a[h.data]}
${a[h.data]}

Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Analitikus összetevők

  • Protein 33.0%
  • Zsír 20.0%
  • Hamu 5.1%
  • Rostanyag 2.7%

Összetevők: dehidratált baromfihús 26%, friss hús (baromfi, sertés, marha) 18%, fehér rizs, barna rizs, baromfi zsír, kukoricadara*, kukorica protein*, répapép, lazac kivonat, szárított tengeri hal, szárított gyümölcs keverék, baromfi máj kivonat, máriatövis, yucca, hínár, chondoprotektivek, probiotikus összetevők, ásványi anyagok és vitaminok.

*A kukoricában nincs glutén! A prolamin fehérjecsalád tagjai valóban megtalálhatóak a kukoricában, de nincs benne se glutén, se külön gliadin vagy glutetin. A kukorica glutén elnevezés megtévesztő, eredetileg az állati takarmányozásra szánt kukorica fehérjekeveréket hívják úgy, hogy KUKORICA GLUTÉN.

Tárolás: Takarmányt tárolja száraz, hideg (18 °C-ig) és szellőző helyen.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.