Sera Koi Color Large haltáp

6 790Ft
A Sera Koi Color Large kerti tavi haltáp egy teljes értékű, granulált eleség koi pontyok és aranyhalak számára. Kiválóan támogatja a halak kiszíneződését.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A kiváló minőségű nyersanyagoknak és a kímélő feldolgozásnak köszönhetően az eledel könnyen emészthető. A természetes ásványi anyagok, nyomelemek és hozzáadott vitaminok javítják a halak közérzetét és jólétét. A felnőtt koi pontyoknak javasoljuk.

Adagolás:
Naponta többször etessen, de csak kis adagokban. Ne etesse túl a halakat! Meleg nyári napokon ajánlott kombinálni a Sera Koi Rpyal haltáppal, hogy kedvencei kiegyensúlyozott étrendet érjenek el.

Összetétel: halliszt, gabonafélék, gabonatermékek (8% búzacsíra), élesztő, rákok, hal és növényi olajok, EU-ban megengedett színezékek

Vitamintartalom 1 kg-ban: A-vitamin 14.400 IU, D3-vitamin 1.800 IU, E-vitamin 190 mg, B1-vitamin 18 mg, B2-vitamin 18 mg, Kolin 1.000mg, stabilizált C-vitamin 195 mg

 

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13