1 vélemény alapján

Sanicat Clumping Marseille szappan illatú macskaalom

A Sanicat Clumping Marseille (korábban Oxygen Power) macskaalom egy különleges, egyedi termék. A piac egyetlen aktív oxigént tartalmazó csomósodó macskaalma. Szappan illatú.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A Sanicat Clumping Marseille (korábban Oxygen Power) macskaalom jellemzői:

 • 100%-ban természetes bentonitból készült termék, mely kiváló csomósodási tulajdonságokkal rendelkezik.
 • Nedvesség hatására kis csomókat képez az alom, melyet könnyen el lehet távolítani az alomtálcából.
 • Természetes, aktív oxigént tartalmaz, amely egy teljesen higiénikus környezetet teremt a macskánk számára.
 • Megöli a baktériumokat, fertőtlenít és semlegesíti a nem kívánt szagokat.
 • Köszönhetően a természetes aktív oxigénnek nem okoz allergiát a macskánk számára, szemben a mesterséges fertőtlenítőszerekkel.
 • Alacsony pormennyiséget tartalmaz, ezáltal sokkal tisztább környezetet biztosít mind a macskák, mind a gazdik számára, mert igen kevés apró porszemcse található meg benne, így kevésbé tud a macska szőrére, tappancsára tapadni, így kevésbé tudja azt széthordani a lakásban.
 • Marseille szappanaromával társított macskaalom, amely egy enyhe, tiszta illatot bocsát ki nedvesség hatására.

Használati utasítás

Töltsd fel az alomtálcát kb. 5-7 cm vastagságban Sanicat Clean Oxygen Power csomósodó alommal.  Az alom folyékony és szilárd ürülék hatására csomósodni kezd. Ezek a csomók alomlapáttal könnyedén eltávolíthatók. Az eltávolított csomókat helyezd a szemetesbe és az eltávolított mennyiségnek megfelelő alommal pótold azt. 

Az almot 30 nap után kell cserélni. Ilyenkor érdemes alaposan, vízzel kitisztítani az alomtálcát, de vigyázzunk, hogy ne használjunk erős fertőtlenítőszert, mert az irritálhatja a macskánkat.

Tárolása száraz helyen javasolt.

Súly: 8.4 kg

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (1)


  Vendég (#83E81)  -  2020. 07. 27. 09:42

  Ezt a macskaalmot már évek óta használjuk! Előtte nagyon sokféle almot próbáltunk, De ez valóban a csúcsminőség! Azt tudja, Amit írnak róla! Jól csomósodik, Könnyen eltávolítható az alomkanállal az "elhasznált" alom! Ami a lényeg, a cicák nagyon szeretik! Mi nem lakásban használjuk, Hanem szabadban, Udvaron, Zárt körülmények között élő két cicáknak! Volna lehetőségük máshová is elvégezni dolgukat, De 95%-ban az almot használják! Akkor "vétkeznek", ha nem szedjük ki időben a csomósodott almot! Mi az alomtálcába való fóliát használunk, így higénikusabb a csere! Tökéletes termék!

Utoljára módosítva: 2024.02.13