2 vélemény alapján

Royal Canin Yorkshire Terrier Adult - Yorkshire Terrier felnőtt kutya száraz táp 

A Royal Canin Yorkshire Terrier Adult egy teljes értékű táp felnőtt és idős Yorkshire terrier fajtájú kutyáknak, 10 hónapos kortól. Az esszenciális omega-3 zsírsavakkal (EPA és DHA), omega-6 zsírsavakkal, borágó olajjal és biotinnal kiegészített gondosan beállított összetétele révén segít egészségesen tartani a yorki szőrzetét. A táp megfelel még a legválogatósabb kutyák étvágyának is, a kivételes ízesítő anyagok olyan kombinációjának köszönhetően, melynek a kutya nem tud ellenállni!

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Royal Canin Yorkshire Terrier Adult - Yorkshire Terrier felnőtt kutya száraz tápRoyal Canin Yorkshire Terrier Adult - Yorkshire Terrier felnőtt kutya száraz tápRoyal Canin Yorkshire Terrier Adult - Yorkshire Terrier felnőtt kutya száraz tápRoyal Canin Yorkshire Terrier Adult - Yorkshire Terrier felnőtt kutya száraz táp

Royal Canin Yorkshire Terrier Adult főbb jellemzői:

 • Egészséges szőrzet: A speciális összetevőknek köszönhetően a táp hozzájárul az egészséges szőrzet fenntartásához. Omega-3 (EPA & DHA), Omega-6 zsírsavakban, borágó olajban és biotinban gazdag.
 • Megfelel a válogatós kutyák étvágyának is: Kivételes ízesítő anyagok kombinációja
 • Az egészséges öregedés támogatása: Olyan tápanyagok kombinációját kínálja, melyek segítenek megőrizni az érett korú kutyák optimális egészségét.

A yorkshire terrierek  – vagy yorkik – természetüknél fogva kiegyensúlyozott vérmérsékletű, aktív és intelligens kutyák, tele energiával és életkedvvel.

Mivel minden fajtának megvannak a maga sajátos igényei, a ROYAL CANIN®’s Breed Health Nutrition [fajta szerinti egészséges táplálás] tápsora kielégíti a különböző fajtájú kutyák táplálkozási szükségleteit az optimális egészség támogatása érdekében.

A 10 hónaposnál idősebb yorkshire terrierek számára alkalmas tápot kifejezetten úgy állították össze, hogy a felnőtt yorkshire terrierek minden tápanyagigényét kielégítse.

A yorkshire terrier fajta legismertebb jellemzőjének a feltűnően szép szőrzetet tekintik. E kivételesen finom és hosszú szőr folyamatosan nő. A yorki nem vedlik, és gyönyörű szőrzetének különleges tápanyagokra van szüksége ahhoz, hogy puha és selymes maradjon.

Az esszenciális omega-3 zsírsavakkal (EPA és DHA), omega-6 zsírsavakkal, borágó olajjal és biotinnal kiegészített táp gondosan beállított összetétele révén segít egészségesen tartani a yorki szőrzetét.

A yorkshire terrierek gyakran válogatósak a táplálékuk tekintetében, ezért sok esetben nélkülözhetetlen, hogy az etetett táp különlegesen ízletes legyen.

Ezért a táp megfelel még a legválogatósabb kutyák étvágyának is, a kivételes ízesítő anyagok olyan kombinációjának köszönhetően, melynek a kutya nem tud ellenállni!

A yorkshire terrierek hosszú élettartamukról is ismertek. Átlagosan több mint 15 évig élhetnek, ami azt jelenti, hogy életük utolsó harmadában vannak kitéve az öregedés hatásainak. Ezért a táp olyan tápanyagok kombinációját kínálja, melyek segítenek megőrizni az érett korú kutyák optimális egészségét.

A jó szájhigiénia fontos szempont a kutya tápjának megválasztásakor. A tápszemcséje gondosan beállított mennyiségben tartalmaz a kalciummal kelátokat képező anyagokat, ezáltal segít lelassítani a fogkőképződést.

Az egyes kutyák egyedi ízlésének való megfelelés érdekében az eledel egy puha és ízletes pástétom formájú nedves tápként is kapható.

A ROYAL CANIN®-nál elkötelezettek amellett, hogy a kedvenc szükségleteinek megfelelő táplálási megoldásokat nyújtsanak. Minden termékük átfogó minőségellenőrzési eljáráson esik át az optimális minőség biztosítása, illetve a kutya különleges diétás igényeinek és életmódjának való megfelelés érdekében. Ez azt jelenti, hogy az ROYAL CANIN® Yorkshire Terrier Adult tápot fogyasztó kutya egy teljes értékű és kiegyensúlyozott tápot kap.

Összetétel: dehidratált baromfifehérjék, kukoricaliszt, rizs, állati zsiradékok, búzaglutén*, búza, kukorica, kukoricaglutén, hidrolizált állati fehérjék, növényi rostok, répapép, ásványi anyagok (ezen belül pentanátrium-trifoszfát (0,35 %)), halolaj, szójaolaj, élesztőtermékek, frukto-oligoszacharidok, élesztők (mannán-oligoszacharidok forrásai), borágóolaj (0,1 %), bársonyvirág por, erjesztéssel előállított glükózamin, hidrolizált porc (kondroitin forrás).

Adalékanyagok (kilogrammonként): Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: A-vitamin: 29500 NE, D3-vitamin: 800 NE, C-vitamin: 300 mg, Vas (3b103): 43 mg, Jód (3b201, 3b202): 4,3 mg, Réz (3b405, 3b406): 13 mg, Mangán (3b502, 3b504): 56 mg, Cink (3b603, 3b605, 3b606): 139 mg, Szelén (3b801, 3b811, 3b812): 0,09 mg - Technológiai adalékanyagok: Üledékes eredetű klinoptilolit: 10 g - Tartósítószerek - Antioxidánsok.

Analitikai összetevők: Nyersfehérje: 28,0 %

 • Nyersrost: 2,8 %
 • Zsírtartalom: 18,0 %
 • Nyershamu: 5,1 %
 • Omega-3 zsírsavak: 0,7 %
 • Omega-6 zsírsavak: 3,4 %
 • EPA/DHA: 0,3 %
 • Biotin: 3,1 mg/kg.

Etetési útmutató: lásd a táblázatot.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (2)


  Eszti  -  2017. 01. 18. 18:29

  Sokszor látom azt, hogy egy tápot valaki azért vesz meg mert jó az ára és aranyos rajta a kiskutya, tehát megy a marketing. :D Ennél a tápnál látom hogy jó az összetétel, jó az ára és még a zacskón is aranyos a kutya. :D

Utoljára módosítva: 2024.02.13