1 értékelés alapján

Royal Canin X-small Puppy - Nedves táp kistestű kölyök kutya részére

A Royal Canin X-small Puppy egy teljesértékű nedvestáp, aprótestű kölyökkutyák részére, 10 hónapos korig. Az állaga lágy, így megfelel a kölyökkutyák tejfogainak. Olyan tápanyagokat tartalmaz mint a C- és E-vitamin, melyek bizonyítottan erősítik az immunrendszer. Omega-3 zsírsav tartalmának köszönhetően támogatja az agy fejlődését.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Royal Canin X-small Puppy - Nedves táp kistestű kölyök kutya részéreRoyal Canin X-small Puppy - Nedves táp kistestű kölyök kutya részéreRoyal Canin X-small Puppy - Nedves táp kistestű kölyök kutya részére

A Royal Canin X-small Puppy főbb jellemzői:

  • Puha textúra a tejfogakhoz: Lágy állag, amely megfelel a kölyökkutyák tejfogának
  • Erős Immunrendszer: Ahogy kölyökkutyája növekszik, nagy változásokat tapasztal meg és új felfedezéseket tesz. Ebben a kulcsfontosságú időszakban a kölyökkutya immunrendszere fokozatosan fejlődik. A klinikailag bizonyított hatású tápanyagok, mint a C- és E-vitamin erősítik az immunválaszt.
  • Agyfejlődés: Egy hónapos kortól kezdődően eljön a felfedezések ideje a kölyökkutyája számára: új emberek, esetleg más kisállatok, új otthon és egy felfedezésre váró világ, valamint a parancsok megtanulása. Többek között az ómega-3 zsírsavak (DHA) klinikailag bizonyított módon támogatják a kölyökkutya agyának fejlődését és megkönnyítik a tanulást ebben az időszakban.

Összetétel: Hús és állati származékok, gabonafélék, növényi eredetű származékok, olajok és zsírok, ásványi sók, élesztők.

Adalékanyagok (kilogrammonként): Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: D3 vitamin: 150 NE, Vas (3b103): 5 mg, Jód (3b202): 0,3 mg, Réz (3b405, 3b406): 2,4 mg, Mangán (3b502, 3b503, 3b504): 1,6 mg, Cink (3b603, 3b605, 3b606): 16 mg - Technológiai adalékanyagok: Üledékes eredetű klinoptilolit: 2 g.

Analaitikai összetevők:

  • Nyersfehérje 8.0 %
  • Zsírtartalom 6.0 %
  • Nyershamu 1.9 %
  • Nyersrost 1.0 %
  • Nedvesség 79.2 %
  • Omega-3 zsírsav 0.5 %

Értékelések (1)

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.