1 vélemény alapján

Royal Canin Urinary Care - Szószos nedves táp felnőtt macskák részére az alsó hugyúti problémák megelőzéséért

A Royal Canin Urinary Care egy teljesértékű és kiegyensúlyozott nedvestáp húgyúti problémákkal küzdő felnőtt macskák részére. Ha a macska nem iszik elég vizet, bizonyos ásványi anyagok nagy mennyiségben lesznek jelen a húgyhólyagjában és vizelete nagyon koncentrált lesz. A megfelelő táplálkozás szerepet játszhat az egészséges húgyutak fenntartásában. A táp az egészséges vizeletmiliő kialakításával támogatja a húgyutak optimális egészségét.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Macskád étrendje fontos szerepet játszik az egészségében. A ROYAL CANIN® Feline Care Nutrition termékcsalád olyan speciálisan összeállított tápokat tartalmaz, amelyeket a macskád által esetlegesen tapasztalt leggyakoribb érzékenységek kezelésére fejlesztettek ki.

Ha a macska nem iszik elég vizet, bizonyos ásványi anyagok nagy mennyiségben lesznek jelen a húgyhólyagjában és vizelete nagyon koncentrált lesz. Ezek a tényezők a vizelési szokások megváltozását eredményezhetik, és hatással lehetnek az alsó húgyutak egészségére. A megfelelő táplálkozás szerepet játszhat az egészséges húgyutak fenntartásában.

Az eledel táplálkozási szempontból teljes értékű és kiegyensúlyozott összetételét kifejezetten úgy tervezték, hogy az egészséges vizeletmiliő kialakításával támogassa a húgyutak optimális egészségét.

Igazolt eredményekkel rendelkezik. A Royal Canin belső tanulmánya kimutatta, hogy a Urinary Care táplálási programmal történő etetéstől számítva mindössze 10 nap alatt elősegítette a résztvevő egészséges macskák húgyrendszerének egészséges működését (a száraz és a nedves eledelt kombinálva). 

A ROYAL CANIN® Urinary Care gravy kivitelben, illetve száraz tápként is kapható. A nedves és száraz eledel keveréke biztosítja a macskák által kedvelt változatosságot. Míg a száraz tápok fogtisztító hatást fejtenek ki és könnyebben tárolhatók, addig a nedves eledel nedvességtartalma fokozottan segíti a hidratációt és a húgyutak egészséges működését. 

Minden ROYAL CANIN® termék kiterjedt minőség-ellenőrzési folyamaton megy keresztül, hogy a legjobb minőségű eledeleket garantálják. Ha macskád a ROYAL CANIN® Urinary Care gravy nedves eledelt fogyasztja, teljes értékű és kiegyensúlyozott táplálékot kap.

Összetétel: hús és állati származékok, gabonafélék, ásványi anyagok, növényi eredetű származékok, élesztők.

Adalékanyagok (kilogrammonként): Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: D3-vitamin: 250 NE, Vas (3b103): 2 mg, Jód (3b202): 0,24 mg, Réz (3b405, 3b406): 1,9 mg, Mangán (3b502, 3b503, 3b504): 0,5 mg, Cink (3b603, 3b605, 3b606): 5 mg. 

Analitikai összetevők:

  • Nyersfehérje 9,2 % 
  • Zsírtartalom 3,0 % 
  • Nyershamu 1,6 % 
  • Nedvesség 81,7 %

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (1)


Utoljára módosítva: 2024.02.13