Royal Canin Sensory Taste Gravy - Szószos felnőtt macska nedves táp fokozott íz élménnyel

A Royal Canin Sensor Taste Gravy egy különlegesen ízes nedvestáp felnőt macskák számára. A táp összetétele igazodik ahhoz az optimális makrotápanyag-összetételhez, melyet ösztönösen előnyben részesítenek a felnőtt macskák. A formula olyan tápanyagok kombinációját is tartalmazza, amelyek segítenek támogatni a felnőtt macskák húgyúti egészségét.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Royal Canin Sensory Taste Gravy főbb jellemzői:

  • Az ízérzékelés serkentése: Serkenti a macskák jellegzetes ízérzékelését.
  • Az érzékszervek serkentése: A macskák jóllétét növeli, ha eleségük változatosságot nyújt az érzékszerveik számára. A ROYAL CANIN® SENSORY táp serkenti a macskák érzékelését és fokozza az evéssel kapcsolatos élményüket.
  • Ösztönösen kedvelt: A táp úgy van összeállítva, hogy megfeleljen a felnőtt macskák által ösztönösen kedvelt makrotápanyag-profilnak.
  • A húgyutak egészsége: Segít támogatni a húgyrendszer egészségét.

Bár a macskák kevesebb ízlelőbimbóval rendelkeznek és az ízlelés nem a legerősebb érzékük, akkor is különlegesen speciális. Mivel a macska eredetileg ragadozó állat, ezért különösen érzékenyek a táplálék húsos, zamatos jegyeire. Még ha kevesebb féle ízt képesek is megkülönböztetni, akkor is igen érzékenyek bizonyos ízekre.

Jelentősen javítja macskája egészségi állapotát és közérzetét az, ha tápláléka nemcsak tápláló, hanem az érzékszerveire is változatosan hat. A ROYAL CANIN® Sensory Taste formula ízét erőteljes pirított, húsos és karamellizált jegyek jellemzik, melyek igen erős ingert nyújtanak macskája különleges ízérzékelésére, így az etetés különleges élményt nyújt az állat érzékszerveinek.

A termékcsaládjának további termékei a Sensory Smell és a Sensory Feel. Vonzó összetételének köszönhetően mindegyik termék igazán étvágygerjesztő, és stimulálja a macska érzékszerveit.

A táp összetétele igazodik ahhoz az optimális makrotápanyag-összetételhez, melyet ösztönösen előnyben részesítenek a felnőtt macskák.

A formula olyan tápanyagok kombinációját is tartalmazza, amelyek segítenek támogatni a felnőtt macskák húgyúti egészségét.

Ha felváltva eteted macskád nedves és száraz eledellel, még változatosabb textúrákat kínálhatsz számára, ezáltal még jobban segíthetsz stimulálni az étvágyát. A nedves és száraz eledelt egyaránt tartalmazó étrend válogatós macskák esetében is jó választás. A megfelelő etetési adag érdekében mindenképpen kövesd az etetési útmutatót. A Sensory™ nedves tápok bármelyik Feline Health Nutrition Adult száraz táppal kombinálható.

A ROYAL CANIN® vállalatnál elkötelezettek a kisállatok szükségleteinek megfelelő táplálási megoldások nyújtása iránt. Valamennyi termék esetében átfogó minőség-ellenőrzési eljárást folytatnak le, biztosítva az eledelek optimális minőségét, valamint, hogy megfeleljenek macskád speciális táplálási igényeinek és életmódjának. Ez azt jelenti, hogy amikor macskád ROYAL CANIN® Sensory Taste tápot eszik, teljes értékű és kiegyensúlyozott összetételű táplálékot fogyaszt.

Összetétel: Hús és állati származékok, növényifehérje-kivonatok, gabonafélék, ásványi anyagok, növényi eredetű származékok, élesztők, olajok és zsírok.

Adalékanyagok (kilogrammonként): Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: D3-vitamin: 130 NE, Vas (3b103): 5 mg, Jód (3b202): 0,35 mg, Réz (3b405, 3b406): 2,8 mg, Mangán (3b502, 3b503, 3b504): 1,6 mg, Cink (3b603, 3b605, 3b606): 16 mg.

Analitikai összetevők:

  • Fehérje: 11,5%
  • Zsírtartalom: 2,8%
  • Nyershamu: 1,6% 
  • Nyersrost: 0,5%
  • Nedvesség: 79,5%

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13