1 vélemény alapján

Royal Canin Pug Adult - Mopsz felnőtt kutya száraz táp 

A Royal Canin Pug Adult egy teljes értékű táp felnőtt és idős mopsz fajtájú kutyáknak, 10 hónapos kortól. A táp különleges összetétele támogatja a bőr „védvonal” szerepét és általános egészségét, főként az általa tartalmazott, EPA és DHA nevű omega-3 zsírsavaknak köszönhetően. Tápszemcséje kifejezetten a mopsz fajta igényeinek megfelelően van kialakítva.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A Royal Canin Pug Adult főbb jellemzői:

Egészséges bőr: Összetevőinek köszönhetően erősíti a bőr védőfal funkcióját és fenntartja a bőr egészségét.

Jó izomtónus: Segít fenntartani az izmok feszességét.

Ideális testsúly: Segít megőrizni az ideális testsúlyt.

Mivel minden fajtának megvannak a maga sajátos igényei, nagyon fontos, hogy a mopszod által fogyasztott táp tartalmazza mindazokat a tápanyagokat, melyekre szüksége van az optimális egészség fenntartását biztosító különleges szükségletei kielégítéséhez.

A 10 hónaposnál idősebb mopsz fajtájú kutyák számára alkalmas tápot kifejezetten úgy állították össze, hogy a felnőtt mopsz minden különleges tápanyagigényét kielégítse.

A mopsz rövid szőre erősen kihangsúlyozza a kutya ráncos bőrét, különösen a pofatájékon. Mivel a mopsz bőre ráncos, és a ráncok közötti részek befülledhetnek és nem kívánt nedvesség maradhat vissza bennük, fontos, hogy a kutya számára választott táp támogassa a bőr egészségének megőrzését.

A táp különleges összetétele támogatja a bőr „védvonal” szerepét és általános egészségét, főként az általa tartalmazott, EPA és DHA nevű omega-3 zsírsavaknak köszönhetően.

A mopsz tényleg egy kis helyen elférő, de nagy tömegű kutya. Kompakt test, tömzsi és széles testalakulás jellemzi. A megfelelő izomtömeg és izomalakulás megőrzése érdekében a mopsz kíméletes, egyszerre csak mérsékelt mennyiségű testmozgást igényel.

A mopsz fizikai megjelenését ugyancsak előnyösen befolyásolja egy olyan táp, amely tartalmaz bizonyos tápanyagokat. Ezért az eledel olyan tápanyagokat tartalmaz, amelyek a megfelelő izomtónus biztosítása mellett segítenek fenntartani az ideális testsúlyt is.

Ezen túlmenően a tápszemcséje kifejezetten a mopsz fajta igényeinek megfelelően van kialakítva.

A mopsz fajtának nagyon különleges jellemzői vannak: nagy fej, zömök test rövid, széles izmokkal. Különleges állkapcsa és vastag ajkai miatt nehezen tudja megragadni a táplálékot. A mopsz hajlamos arra is, hogy megrágás nélkül nyelje le a táplálékot.

A ROYAL CANIN®-nál elkötelezettek amellett, hogy a kedvenc szükségleteinek megfelelő táplálási megoldásokat nyújtsanak. Minden termék átfogó minőségellenőrzési eljáráson esik át az optimális minőség biztosítása, illetve a kutya különleges diétás igényeinek és életmódjának való megfelelés érdekében. Ez azt jelenti, hogy a ROYAL CANIN® Pug Adult tápot fogyasztó kutya egy teljes értékű és kiegyensúlyozott tápot kap.

Összetétel: rizs, dehidratált baromfifehérjék, kukoricaliszt, állati zsiradékok, kukorica, búzaliszt, kukoricaglutén, búzaglutén*, hidrolizált állati fehérjék, répapép, ásványi anyagok, növényi rostok, halolaj, szójaolaj, frukto-oligoszacharidok, borágóolaj, erjesztéssel előállított glükózamin, bársonyvirág por, hidrolizált porc (kondroitin forrás).

Adalékanyagok (kilogrammonként): Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: A-vitamin: 29500 NE, D3-vitamin: 800 NE, Vas (3b103): 44 mg, Jód (3b201, 3b202): 4,4 mg, Réz (3b405, 3b406): 14 mg, Mangán (3b502, 3b504): 58 mg, Cink (3b603, 3b605, 3b606): 139 mg, Szelén (3b801, 3b811, 3b812): 0,1 mg - Technológiai adalékanyagok: Üledékes eredetű klinoptilolit: 10 g - Tartósítószerek - Antioxidánsok.

Analitikai összetevők:

  • Nyersfehérje: 25,0 %
  • Nyersrost: 2,0 %
  • Zsírtartalom: 16,0 %
  • Nyershamu: 5,8 %
  • EPA/DHA: 0,3 %.

Etetési útmutató: lásd a táblázatot.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (1)


    tappancsok  -  2016. 12. 23. 03:18

    Mivel mopsz keverékem van fontosnak tartom a megfelelő minőségű tápot így egészséges marad. Ízletesek a tápszemek, amit szívesen elfogyaszt. Ár-értékben megfelelő!!

Utoljára módosítva: 2024.02.13