Royal Canin Outdoor - Szabadba gyakran kijáró, aktív felnőtt macska száraz táp

A Royal Canin Outdoor egy teljes értékű, kiegyensúlyozott táp felnőtt macskák részére, akik rendszeresen mozognak, vagy járnak ki a szabadba. A táp magas kalóriatartalma biztosítja a macskádéhoz hasonló aktív életmódot folytató macskák táplálkozási szükségleteinek kielégítését. Antioxidáns hatású tápanyagok különleges keveréke erősíti a macska immunrendszerét, a prebiotikumok pedig támogatják a bélflórát a bél optimális egészségének támogatása érdekében

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Royal Canin Outdoor főbb jellemzői:

  • Az aktivitás támogatása: A szabadba kijáró macskáknak nagyobb kalóriatartalmú táplálékra lehet szükségük. Az OUTDOOR táp kielégíti az aktív macskák energiaszükségletét.
  • A bőr védőfal funkciójának erősítése: A táp egy antioxidáns komplex mellett a tápanyagok különleges kombinációját tartalmazza a bőr védőgát funkciójának támogatása érdekében.
  • Az ízületek egészségének támogatása: A táp az ízületek működését támogató tápanyagok kombinációja mellett EPA-t és DHA-t is tartalmaz.

A szabadba kijáró és ott sok időt töltő macskák általában nagyobb fertőzésveszélynek vannak kitéve, mint a lakásban tartott macskák. Jobban ki vannak téve a szélsőséges időjárási viszonyoknak és az egészségüket fenyegető egyéb tényezőknek, mint amilyen például a más macskákkal való verekedés. Ha a macskád szeret kijárni a szabadba, különösen fontos annak biztosítása, hogy az általa fogyasztott táp hatékonyan erősítse a természetes védekező rendszerét.

A tápot kifejezetten a szabadba kijáró macskák különleges igényeinek szem előtt tartásával állították össze, és az tartalmaz minden olyan tápanyagot, amelyre az aktív, szabadba kijáró macskának szüksége van.

A táp magas kalóriatartalma biztosítja a macskádhoz hasonló aktív életmódot folytató macskák táplálkozási szükségleteinek kielégítését. Az energiában gazdag táplálék segít a macskának megbirkózni az egyes évszakokban előforduló különböző időjárási változásokkal is.

A tápban lévő antioxidáns hatású tápanyagok különleges keveréke erősíti a macska immunrendszerét, a prebiotikumok pedig támogatják a bélflórát a bél optimális egészségének támogatása érdekében. A tápanyagok különleges keveréke erősíti a bőrbarriert és biztosítja a macska bőrének és szőrzetének általános egészségét és jó állapotát.

A szabadba kijáró macskák kíváncsi természetűek, és mind a városi, mind a vidéki területeken mindig találnak valamit, amit felfedezhetnek. A macska nagy erőkifejtéssel járó tevékenységeinek − futás, ugrás és fára mászás − támogatása érdekében az eledel omega-3 zsírsavak (EPA és DHA) kombinációját is tartalmazza, ami biztosítja az ízületek egészségét.

A ROYAL CANIN®-nál elkötelezettek amellett, hogy az adott macska szükségleteinek megfelelő táplálási megoldásokat nyújtsanak. Minden termék átfogó minőségellenőrzési eljáráson esik át a tápok optimális minőségének biztosítása, illetve a macska különleges táplálkozási igényeinek és életmódjának való megfelelés érdekében. Ez azt jelenti, hogy a ROYAL CANIN® Outdoor tápot fogyasztó macska egy teljes értékű és kiegyensúlyozott tápot kap.

Összetétel: dehidratált baromfifehérjék, rizs, kukorica, állati zsiradékok, búza, hidrolizált állati fehérjék, búzaglutén*, kukoricaglutén, élesztőtermékek, répapép, ásványi anyagok, halolaj, kókuszolaj, szójaolaj, frukto-oligoszacharidok, élesztők (mannán-oligoszacharidok forrásai), borágóolaj, bársonyvirág por, erjesztéssel előállított glükózamin, hidrolizált porc (kondroitin forrás).

Adalékanyagok (kilogrammonként): Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: A-vitamin: 32300 NE, D3-vitamin: 860 NE, Vas (3b103): 35 mg, Jód (3b201, 3b202): 3,5 mg, Réz (3b405, 3b406): 11 mg, Mangán (3b502, 3b504): 46 mg, Cink (3b603, 3b605, 3b606): 133 mg, Szelén (3b801, 3b811, 3b812): 0,05 mg - Antioxidánsok.

Analitikai összetevők:

  • Nyersfehérje: 30,0 %
  • Nyersrost: 1,2 %
  • Zsírtartalom: 20,0 %
  • Nyershamu: 7,4 %
  • EPA/DHA: 0,4 %
  • Metabolizálható energia: 4207 kcal/kg.

Etetési útmutató: lásd a táblázatot.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.