Royal Canin Miniature Schnauzer Adult - Törpe schnauzer felnőtt kutya száraz táp 

A Royal Canin Miniature Schnauzer Adult egy teljes értékű táp felnőtt és idős Miniature Schnauzer fajtájú kutyáknak, 10 hónapos kortól. A táp támogatja a húgyrendszer egészségének megőrzését. A táp optimális mennyiségben tartalmaz bizonyos aminosavakat, amelyek segítenek megőrizni a schnauzer szőrének természetes színét, függetlenül attól, hogy milyen színű a szőrzet. Mérsékelt zsírtartalmú, ami – a rendszeres napi testmozgással párosulva – elősegíti a kutya ideális testsúlyának megőrzését.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Royal Canin Miniature Schnauzer Adult főbb jellemzői:

  • Egészséges húgyrendszer:  A táp elősegíti a hígabb és savasabb kémhatású vizelet képződését, ezáltal védve a veséket és a húgyszerveket.
  • Intenzív színű szőrzet: Egyedi aminosav összetétele révén a szőrzet győnyőrű, színei pedig élénkebbek lesznek.
  • Ideális testsúly: A csökkentett zsírtartalom és az L-karnitin segít az ideális testsúly megőrzésében.

Mivel minden fajtának megvannak a maga sajátos igényei, fontos, hogy törpe schnauzered számára olyan tápot válassz, amely kielégíti ezeket az igényeket. A teljes értékű és kiegyensúlyozott tápokban lévő bizonyos tápanyagok segítenek fenntartani az optimális egészséget.

A 10 hónaposnál idősebb törpe schnauzer kutyák számára alkalmas tápot kifejezetten úgy állították össze, hogy a felnőtt schnauzerek minden tápanyagigényét kielégítse.

A kifejezetten a törpe schnauzer fajta igényeihez adaptált táp támogatja a húgyrendszer egészségének megőrzését. Az eledel gondosan beállított összetétele segít fenntartani a húgyrendszer egészséges működését.

Ez a gondosan beállított tápanyag-összetétel gyakoribb ivásra is ösztönzi a kutyát, így segít fenntartani a schnauzer megfelelő hidratáltságát, ezáltal is támogatva a húgyrendszer egészségét.

A schnauzer kétrétegű szőrtakarója egy drótszerű külső réteggel fedett puha aljszőrzetből áll. A meghatározott tápanyagokat tartalmazó megfelelő táp segít megőrizni a kutya szőrzetének egészségét és szépségét. A táp optimális mennyiségben tartalmaz bizonyos aminosavakat, amelyek segítenek megőrizni a schnauzer szőrének természetes színét, függetlenül attól, hogy milyen színű a szőrzet.

Ehhez társul még az is, hogy az eledel táp mérsékelt zsírtartalmú, ami – a rendszeres napi testmozgással párosulva – elősegíti a kutya ideális testsúlyának megőrzését.

Tápszemcséje kifejezetten a törpe schnauzer fajta igényeinek megfelelően van kialakítva. A tápszemcse a kalciummal kelátokat képező anyagokat tartalmaz, így a fogkőképződés lelassításával segít fenntartani a kutya jó szájhigiéniáját.

A ROYAL CANIN®-nál elkötelezettek amellett, hogy a kedvenc szükségleteinek megfelelő táplálási megoldásokat nyújtsanak. Minden termék átfogó minőségellenőrzési eljáráson esik át az optimális minőség biztosítása, illetve a kutya különleges diétás igényeinek és életmódjának való megfelelés érdekében. Ez azt jelenti, hogy a ROYAL CANIN® Miniature Schnauzer Adult tápot fogyasztó kutya egy teljes értékű és kiegyensúlyozott tápot kap.

Összetétel: rizs, dehidratált baromfifehérjék, kukorica, búzaglutén*, kukoricaglutén, állati zsiradékok, hidrolizált állati fehérjék, ásványi anyagok (ezen belül pentanátrium-trifoszfát (0,35 %)), cikóriapép, növényi rostok, halolaj, frukto-oligoszacharidok, psyllium (útifű) maghéj és mag, szójaolaj, borágóolaj, erjesztéssel előállított glükózamin, bársonyvirág por, hidrolizált porc (kondroitin forrás).

Adalékanyagok (kilogrammonként): Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: A-vitamin: 31000 NE, D3-vitamin: 800 NE, Vas (3b103): 46 mg, Jód (3b201, 3b202): 4,6 mg, Réz (3b405, 3b406): 14 mg, Mangán (3b502, 3b504): 60 mg, Cink (3b603, 3b605, 3b606): 144 mg, Szelén (3b801, 3b811, 3b812): 0,08 mg - Technológiai adalékanyagok: Üledékes eredetű klinoptilolit: 10 g - Tartósítószerek - Antioxidánsok.

Analitikai összetevők:

  • Nyersfehérje: 25,0 %
  • Nyersrost: 2,2 %
  • Zsírtartalom: 12,0 %
  • Nyershamu: 7,6 %.

Etetési útmutató: lásd a táblázatot.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13