Royal Canin Mini Ageing 12+ | Kistestű idős kutya száraz táp

A Royal Canin Mini Ageing 12+ egy teljes értékű táp idősödő kistestű kutyáknak,10 kg vagy alatti felnőttkori testtömegig, 12 éves kortól. A tápot kifejezetten úgy alkották meg, hogy támogassa a kistestű kutyák egészséges öregedését. Omega-3 zsírsavakat (EPA és DHA), valamint antioxidánsok egyedülálló komplexét tartalmazza, amely elősegíti a szabad gyökök hatásainak semlegesítését. Az eledel a megfelelően beállított foszfortartalmának köszönhetően az egészséges veseműködés fenntartásával segít támogatni

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Royal Canin Mini Ageing 12+ főbb jellemzői:

 • Az egészséges öregedés támogatása: Ez az összetétel olyan tápanyagokat tartalmaz, amelyek támogatják a kutyák egészséges öregedését. A táp EPA-t és DHA-t, valamint egy szabadalmaztatott antioxidáns komplexet tartalmaz.
 • A vese egészsége: Foszfortartalmának köszönhetően támogatja a vese egészségének megőrzését.
 • A szőrzet állapota: Ez az összetétel olyan tápanyagokat tartalmaz, amelyek elősegítik a bőr és a szőrzet egészségének megőrzését. A táp EPA-val és DHA-val dúsított.

A kistestű kutyák öregedésével fontos annak biztosítása, hogy étrendjük tartalmazza azokat az alapvető tápanyagokat, amelyek ezen életszakaszban elősegítik az optimális egészségi állapot megőrzését.

A 12 évnél idősebb, 10 kg vagy az alatti testtömeggel rendelkező, kistestű kutyák számára ajánlott tápot kifejezetten a kistestű kutyák tápanyagszükségleteit szem előtt tartva fejlesztették ki.

A tápot kifejezetten úgy alkották meg, hogy támogassa a kistestű kutyák egészséges öregedését. A rendkívül jótékony hatásukról ismert omega-3 zsírsavakat (EPA és DHA), valamint antioxidánsok egyedülálló komplexét tartalmazza, amely elősegíti a szabad gyökök hatásainak semlegesítését.

Az eledel megfelelően beállított foszfortartalmának köszönhetően az egészséges veseműködés fenntartásával segít támogatni az idősödő kistestű kutyák vizeletkiválasztó rendszerét.

Ahogyan említettük, a táp omega-3 zsírsavakat (EPA és DHA) tartalmaz, amelyek elősegítik a kutya szőrzetének megfelelő állapotban való tartásának támogatását és fenntartását. Ezek a tápanyagok hozzájárulnak a bőr egészséges állapotának megőrzéséhez is.

A kutyák egyéni ízlésének megfelelve a ROYAL CANIN® Mini Ageing 12+ ízletes pecsenyelében levő falatok formájában, nedves tápként is elérhető.

Ha nedves és száraz tápokat egyaránt alkalmaznál, egyszerűen csak kövesd etetési útmutatóinkat, hogy az optimális hatás érdekében kutyád biztosan a megfelelő mennyiséget kapja mindkét fajtából.

A ROYAL CANIN® vállalatnál elkötelezettek a kisállatok szükségleteinek megfelelő táplálási megoldások nyújtása iránt. Valamennyi termék esetében átfogó minőség-ellenőrzési eljárást folytatnak le, biztosítva az eledelek optimális minőségét, valamint hogy megfeleljenek kutyád speciális táplálási igényeinek és életmódjának. Ez azt jelenti, hogy a ROYAL CANIN® Mini Ageing 12+ táp teljes értékű és kiegyensúlyozott táplálékot biztosít kutyád számára.

Összetétel: Rizs, kukorica, dehidratált baromfifehérje, kukoricaliszt, növényi fehérje kivonat*, kukoricaglutén, állati zsiradékok, hidrolizált állati fehérjék, ásványi sók, cukorrépapép, halolaj, növényi rostok, paradicsom (likopin forrás), szójaolaj, frukto-oligoszacharidok, élesztő-hidrolizátum (mannán-oligoszacharidok forrása), borágó olaj, bársonyvirág kivonat (lutein forrás).
*L.I.P.: kitűnően emészthető, válogatott fehérje.

Adalékanyagok (kilogrammonként): Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: A vitamin: 30000 NE, D3 vitamin: 800 NE, E1 (Vas): 46 mg, E2 (Jód): 4,6 mg, E4 (Réz): 14 mg, E5 (Mangán): 60 mg, E6 (Cink): 146 mg, E8 (Szelén): 0,1 mg - Érzékszervi adalékanyagok: Tea kivonat (polifenol forrás): 150 mg - Tartósítószerek - Antioxidánsok.

Analitikai összetevők:

 • Nyersfehérje: 26,0 %
 • Nyersolajok és -zsírok: 14,0 %
 • Nyershamu: 5,0 %
 • Nyersrost: 2,1 %
 • Kilogrammonként:
  • EPA/DHA: 4,5 g
  • Foszfor: 5 g.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.