Royal Canin Mini Adult - Nedves táp kistestű felnőtt kutya részére

A Royal Canin Mini Adult egy teljes értékű nedvestáp felnőtt, kistestű fajták számára (1-10 kg), 10 hónapostól 12 éves korig. EPA-és DHA-tartalommal gazdagított, ezáltal támogathatja az egészséges bőrfunkciót és elősegítheti a csillogó szőrzet meglétét. Az eledel energiatartalma a kis testű fajták igényeihez szabott az ideális testsúly megtartásának szolgálatában.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Royal Canin Mini Adult főbb jellemzői:

  • Egészséges emésztés: Segít fenntartani az emésztőszervek egészségét és a bélflóra egyensúlyát.
  • Megfelelő energiatartalom: Segít fenntartani a kistestű kutyák ideális testsúllyát.
  • A szőrzet állapota: A táp a bőr egészségének megőrzését elősegítő tápanyagokat tartalmaz. EPA-val és DHA-val kiegészített.

A kis termetű kutyák is módfelett jó néven veszik a kényeztetést. A pompás szószban mártózó finom húsdarabok olyan ízletes finomsággal kecsegtetik kedvencedet, ami nem csupán egyszerűen finom, hanem a vitalitást is támogatja. A nedveseledelt speciálisan a kis termetű (kifejletten max. 10 kg) fajták igényei szerint alakították ki. Így ez a nedvestáp támogatja a kiegyensúlyozott emésztést, segít az ideális testsúly megtartásában, s kedvező hatást tud gyakorolni a bőr és a szőrzet egészségére. Valamennyi összetevője azt a célt szolgálja, hogy együttesen kiegyensúlyozott vitálanyag-tartalmú eledelt alkossanak. Ezáltal biztosított, hogy kutyád teljes körűen hozzájut minden olyan tápanyaghoz, vitaminhoz és nyomelemhez, amelyre jó közérzetéhez szüksége van.

A nedvestáp EPA-és DHA-tartalommal gazdagított, ezáltal támogathatja az egészséges bőrfunkciót és elősegítheti a csillogó szőrzet meglétét. Az eledel energiatartalma a kis testű fajták igényeihez szabott az ideális testsúly megtartásának szolgálatában. Kíméletes főzéssel elkészített, kiváló minőségű összetevőinek köszönhetően különösen könnyen emészthető, és hozzájárul a gyomor- és bélflóra kiegyensúlyozottságához. A praktikus módon 85 g-os tasakokba csomagolt eledel egyszerűen és gyorsan szervírozható - akár főeledelként, akár száraztáphoz adott toppingként. Így mindig van kéznél egy olyan eledel, melynek pompás ízével kis termetű kedvencét kényeztetheti, és táplálkozás-fiziológiai szempontból is optimálisan elláthatja.

Összetétel: Hús és állati származékok, gabonafélék, olajok és zsírok, növényi eredetű származékok, ásványi anyagok, különféle cukrok.

Adalékanyagok (kilogrammonként): Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: D3 vitamin: 150 NE, E1 (Vas): 6,5 mg, E2 (Jód): 0,2 mg, E4 (Réz): 1,7 mg, E5 (Mangán): 2 mg, E6 (Cink): 20 mg - Technológiai adalékanyagok: Üledékes eredetű klinoptilolit: 2 g.

Analitikai összetevők:

  • Nyersfehérje: 7,5 %
  • Nyersolajok és -zsírok: 5,5 %
  • Nyershamu: 1,6 %
  • Nyersrost: 1,1 %
  • Nedvesség: 81,0 %
  • EPA és DHA: 0,115 %.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.