Royal Canin Medium Dermacomfort - Száraz táp bőrirritációra hajlamos, közepes testű felnőtt kutyák részére

A Royal Canin Medium Dermacomfort egy teljes értékű táp egy felnőtt és idősödő kutyáknak, közepes testű fajták számára (11 kg és 25 kg közötti felnőttkori testtömeg) 12 hónapos kortól. Bőrirritációra és viszketésre hajlamos kutyáknak. Fő jellemzője a csökkentett allergéntartalmú összetétel. Tudta Ön, hogy a bőrirritáció a leggyakoribb oka annak, hogy a kutyákat állatorvoshoz viszik? Az érzékeny, viszketeg bőr vakarózáshoz vezet, ami a kutya bőrének sérüléséhez és fertőződéshez vezethet. A gondosan beállított táplálás segíthet a kutya bőrét a lehető legjobb állapotban tartani, ezáltal pedig fenntartani a kutya jó életminőségét.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Royal Canin Medium Dermacomfort főbb termékjellemzők:

 • Csökkentett allergéntartalmú összetétel: A bőr állapota tükrözi a kutya egészségét és egy megfelelő diéta fontos szerepet játszik a bőr minőségének fenntartásában. A MEDIUM DERMACOMFORT egyedi formulája a válogatott, nagyon jó minőségű fehérjeforrások miatt különösen alkalmas a bőrirritációra és a viszketésre hajlamos kutyák esetén. 1 hónap után a kutyatulajdonosok 87%-a* szerint érzékelhető a vakarózás csökkenése. (*Royal Canin belső vizsgálat, 2009 - 82 kutyák érzékeny bőrű kutya bevonásával végrehajtott vizsgálat.)
 • Egészséges bőr koktél: A tápanyagok egyedülálló kombinációját tartalmazó kizárólagos komplex, mely segítheti a bőr védelmi szerepét, kombinálva Omega-6 zsírsavakat (beleértve a gamma-linolénsav) és az omega-3 zsírsavakat (beleértve az EPA és DHA), melyek jótékony hatása a bőrre közismert.
 • Antioxidáns komplex: Antioxidánsok olyan komplexét tartalmazza, melyek segíthetnek semlegesíteni a szabad gyököket.

A 11 kg és 25 kg közötti testsúlyú kutyák számára alkalmas ROYAL CANIN® Dermacomfort Medium táp gondosan megtervezett tápszemcséi tökéletesen illeszkednek a kutya fogaihoz.

E táp gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkező omega-3 és omega-6 zsírsavakat tartalmaz. A halolaj- és növényiolaj-eredetű zsírsavak segítenek megnyugtatni és védeni a kutya bőrét, hogy az kevésbé legyen érzékeny a kutya környezetében előforduló irritáló anyagokra. Mi több, ezek a tápanyagok a kutya szőrzetét is segítenek egészségesen tartani.

A ROYAL CANIN® Dermacomfort Medium különlegesen ízletes összetétele gazdag gondosan kiválogatott hipoallergén fehérjékben. A Royal Canin nagyon komolyan veszi a fehérjéket, ezért mi csak a legkiválóbb minőségű tápanyagokat használjuk és a fehérjék típusát a kutya konkrét igényeihez adaptáljuk.

A Dermacomfort táplálási program két komponensből áll:

 • száraz táp ropogós tápszemcsékkel
 • és finom pástétom tasakos kiszerelésben

mindkettő teljes tápértékű, és tökéletesen kiegészítik egymást. Miért ne próbálná ki a pástétomot a száraz táphoz adott ízletes „feltétként”?

Nem csak mi mondjuk: a kutyatulajdonosok 91%-a elégedett volt e termékkel már mindössze 2 hónapos folyamatos használatot követően. Ez azt jelenti, hogy a ROYAL CANIN® Dermacomfort Medium etetése bizonyítottan sikeres eredményeket ad.

Összetétel: rizs, búzaglutén*, búza, állati zsiradékok, kukoricaglutén, hántolt zab, kukorica, ásványi anyagok, hidrolizált állati fehérjék, szójaolaj, répapép, halolaj, lenmag, frukto-oligoszacharidok, borágóolaj, bársonyvirág por

*L.I.P.: kitűnően emészthető, válogatott fehérje.

Adalékanyagok (kilogrammonként):
Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: A-vitamin: 29500 NE, D3-vitamin: 800 NE, Vas (3b103): 67 mg, Jód (3b201, 3b202): 5,5 mg, Réz (3b405, 3b406): 13 mg, Mangán (3b502, 3b504): 67 mg, Cink (3b603, 3b605, 3b606): 150 mg, Szelén (3b801, 3b811, 3b812): 0,17 mg - Technológiai adalékanyagok: Üledékes eredetű klinoptilolit 5 g - Tartósítószerek - Antioxidánsok.

Analitikai összetevők:

 • Nyersfehérje: 24,0%
 • Nyersrost: 1,4%
 • Zsírtartalom: 17,0%
 • Nyershamu: 5,9%
 • Omega-6 zsírsavak: 3,42%
 • Gamma-linolénsav: 0,03%
 • Omega-3 zsírsavak: 1,13%
 • EPA/DHA: 0,41%

Etetési útmutató: lásd a táblázatot. Tételazonosító jelölés, regisztrációs szám és minőségmegőrzési idő (nap/hónap/év) a csomagoláson található. Száraz, hűvös helyen tartandó.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13