Royal Canin Medium Adult - Nedves táp közepes testű felnőtt kutya részére

A Royal Canin Medium Adult kifejezetten közepes méretű felnőtt kutyák számára lett kifejlesztve, 1 és 10 éves kor között. Támogatja az optimális emésztési egészséget, valamint segít fenntartani a bélflóra egészséges egyensúlyát. Omega-3 zsírsavakban gazdag, melyek hozzájárulnak a bőr és a szőrzet egészséges állapotának fenntartásához, valamint az ízületek és csontok egészségéhez.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Royal Canin Medium Adult főbb jellemzői:

 • Kitűnő emészthetőség: Segít fenntartani az emésztőszervek egészségét és a bélflóra egyensúlyát.
 • Természetes védelem: Helps support natural defenses thanks to an antioxidant complex and prebiotics. A táp antioxidáns komplexe révén segít támogatni a kutya természetes védekező rendszerét.
 • Omega 3: EPA-DHA: A bőr egészségének megőrzése érdekében a táp omega-3 zsírsavakkal (EPA – DHA) gazdagított.

Közepes testű kutyád, a fizikai növekedését tekintve, 12 hónapos korában már felnőtt. Éppen ezért fontos, hogy kutyád olyan tápanyagokat tartalmazó eledeleket fogyasszon, amelyek támogatják az optimális egészséget, amikor a felnőtt korba lép.

A 1 és 10 év közötti, 11-25 kg súlyú kutyák számára alkalmas eledelt kifejezetten a közepes méretű felnőtt kutyád minden táplálkozási szükségletét szem előtt tartva lett kialakítva.

A szószos nedves eledel támogatja az optimális emésztési egészséget, valamint segít fenntartani a bélflóra egészséges egyensúlyát.

Bár kutyád immunrendszere felnőtt korára már teljesen kifejlődött, a megfelelő táplálással folyamatosan tovább lehet erősíteni azt. A speciális antioxidáns komplexnek és a további prebiotikumoknak köszönhetően segít támogatni és fenntartani kutyád természetes védekezőképességét.

EPA-val és DHA-val Omega-3 zsírsavakban gazdag, melyek hozzájárulnak a bőr és a szőrzet egészséges állapotának fenntartásához, valamint az ízületek és csontok egészségéhez. Létfontosságú, hogy ebben a tápban az ásványi anyagok és vitaminok különleges egyensúlya segíti a megfelelő táplálást.

Az egyes kutyák egyéni preferenciáinak kielégítésére a ROYAL CANIN® Medium Adult szárazeledelként is kapható, mellyel biztosított a teljes értékű táplálás, ez esetben mindig kövesd az etetési útmutatót, hogy az optimális mennyiségű száraz és nedves tápot biztosítsd kutyádnak.

A ROYAL CANIN®-nál elkötelezettek amellett, hogy táplálkozási megoldásokat kínáljanak kedvenced szükségleteinek kielégítésére. Valamennyi termék kiterjedt minőség-ellenőrzési folyamaton megy keresztül, hogy garantálják a táplálék optimális minőségét, valamint kutyád speciális táplálkozási igényeit és életmódját. Ez azt jelenti, hogy amikor kutyád ROYAL CANIN® Medium Adult tápot eszik, teljes és kiegyensúlyozott táplálékot kap.

Összetétel: Hús és állati származékok, olajok és zsírok, gabonafélék, növényi eredetű származékok, növényi fehérjekivonatok, ásványi anyagok, élesztők, különféle cukrok.

Adalékanyagok (kilogrammonként): Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: D3 vitamin: 200 NE, E1 (Vas): 3 mg, E2 (Jód): 0,26 mg, E4 (Réz): 2 mg, E5 (Mangán): 1 mg, E6 (Cink): 10 mg - Technológiai adalékanyagok: Üledékes eredetű klinoptilolit: 2 g.

Analitikai összetevők: 

 • Nyersfehérje: 7,5 %
 • Nyersolajok és -zsírok: 5,5 %
 • Nyershamu: 1,6 %
 • Nyersrost: 1,1 %
 • Nedvesség: 81,0 %
 • Omega-3 zsírsavak: 0,1 %
 • EPA és DHA: 0,08 %.
   

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13