Royal Canin Maine Coon Adult - Maine Coon felnőtt macska száraz táp 

A Royal Canin Maine Coon Adult egy teljes értékű, kiegyensúlyozott táp Maine Coon fajtájú felnőtt macskák számára speciálisan, 15 hónapos kortól. Taurinban és Omega-3 zsírsavakban(EPHA,DHA) gazdag ,hogy elősegítse és támogassa a szív és érrendszer egészséges működését. Az EPA és a DHA a macskája csont- és ízületrendszerére is jótékony hatással van.A specifikus aminosavak, vitaminok, omega-3 és omega-6 zsírsavak segítenek fenntartani az egészséges bőr és szőr kondíciót.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

123456

Royal Canin Maine Coon Adult főbb jellemzői:

  • Ízületek támogatása: A csontok és az ízületek egészségét elősegítő formula. EPA-val és DHA-val dúsítva.
  • Egészséges szív: A taurinnal, EPAval és DHA-val dúsított eledel elősegíti az egészséges szívműködés megőrzését.
  • Egészséges szőr és bőr: Specifikus aminosavak, vitaminok, Omega 3 és Omega 6 zsírsavak segítik elő a bőr és a bunda egészségének megőrzését.

Ha Maine Coon tulajdonos vagy, akkor tisztában vagy vele, hogy a világ legnagyobb háziasított macskájának tekintélyes méretéhez kellemes természet párosul. A masszív csont és izomrendszer miatt az átlagos macskák testtömegének akár háromszorosát is elérhetik. Az eledel kifejezetten ennek a fajtának az igényeinek figyelembevételével készült. Megnyugodhatsz, a Maine Coon-od táplálkozási igényei számunkra legalább olyan fontos mint neked.

Az eledel taurinban és Omega-3 zsírsavakban(EPHA,DHA) gazdag ,hogy elősegítse és támogassa a szív és érrendszer egészséges működését.

Az EPA és a DHA a macskád csont- és ízületrendszerére is jótékony hatással van. A nagy méret és a különleges csontozat miatt különleges figyelmet érdemel az ízületei általános állapota és egészsége.

A specifikus aminosavak, vitaminok, omega-3 és omega-6 zsírsavak segítenek fenntartani az egészséges bőr és szőr kondíciót. A Maine Coon macskáknak sűrű félhosszú szőrük van finom aljszőrük. Ráadásul a szőrzet nutritív támogatása valamint a rendszeres fésülése erősen ajánlott.

A Maine Coon-nak hatalmas állkapcsa van ami jellegzetes táplálék felvételt és rágást eredményez. Ezért lett a szemcse hatalmas méretűre és kocka alakúra tervezve-ezzel megnyújtva a rágás folyamatát és így elősegítve a megfelelő szájhigiéniát.

Annak érdekében, hogy kielégítse az egyes macskák egyedi ízlését, a ROYAL CANIN® Maine Coon Adult nedves tápként is kapható, ízletes szószban. Ha vegyes (száraz és nedves) etetést kíván alkalmazni, egyszerűen kövesd etetési útmutatónkat annak érdekében, hogy cicád a nedves és a száraz tápból is megfelelő mennyiségeket kapjon az optimális előnyök biztosítása érdekében.

A ROYAL CANIN®-nál elkötelezettek amellett, hogy a kedvenc szükségleteinek megfelelő táplálási megoldásokat nyújtsanak. Minden termék átfogó minőségellenőrzési eljáráson esik át a tápok optimális minőségének biztosítása, illetve a macska különleges diétás igényeinek és életmódjának való megfelelés érdekében. Ez azt jelenti, hogy a ROYAL CANIN® Maine Coon Adult tápot fogyasztó macska egy teljes értékű és kiegyensúlyozott tápot kap.

Összetétel: dehidratált baromfifehérjék, rizs, kukorica, állati zsiradékok, kukoricaglutén, búzaglutén*, növényi rostok, hidrolizált állati fehérjék, répapép, ásványi anyagok, szójaolaj, halolaj, élesztőtermékek, frukto-oligoszacharidok, psyllium (útifű) maghéj és mag, élesztők (mannán-oligoszacharidok forrásai), borágóolaj, erjesztéssel előállított glükózamin, bársonyvirág por, hidrolizált porc (kondroitin forrás).

Adalékanyagok (kilogrammonként): Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: A-vitamin: 30680 NE, D3-vitamin: 820 NE, Taurin: 3 g, Vas (3b103): 37 mg, Jód (3b201, 3b202): 3,7 mg, Réz (3b405, 3b406): 11 mg, Mangán (3b502, 3b504): 48 mg, Cink (3b603, 3b605, 3b606): 140 mg, Szelén (3b801, 3b811, 3b812): 0,08 mg - Technológiai adalékanyagok: Üledékes eredetű klinoptilolit: 10 g - Antioxidánsok.

Analitikai összetevők: Nyersfehérje: 31,0 % - Nyersrost: 4,9 % - Zsírtartalom: 20,0 % - Nyershamu: 7,5 % - Omega-6 zsírsavak: 4,9 % - Omega-3 zsírsavak: 0,9 % - EPA/DHA: 0,4 %.

Etetési útmutató: lásd a táblázatot.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.