Royal Canin Labrador Adult - Labrador Retriever felnőtt kutya száraz táp

27 890Ft-tól
Ingyenes kiszállítás
A Royal Canin Labrador Adult egy teljes értékű táp felnőtt és idős labrador retriever fajtájú kutyáknak, 15 hónapos kortól. Gondosan beállított kalóriatartalmú, megnövelt fehérjetartalmú és csökkentett zsírtartalmú, hogy segítsen fenntartani a kutya egészséges testsúlyát. Különleges tápanyagkomplexe révén támogatja a bőr védvonal funkcióját.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

123456

Royal Canin Labrador Adult főbb termékjellemzői:

  • Az ideális testsúly megőrzése: 
    • Kalóriatartalmának köszönhetően segít megőrizni a labrador retriever ideális testsúlyát.
    • A speciális tápszemcse alakjának és összetevőinek köszönhetően lelassítja a táplálékfelvételt.
  • A csontok és az ízületek támogatása: Támogatja a labradorok nagy megterhelésnek kitett csontjainak és ízületeinek működését.
  • Egészséges bőr és gyönyörű szőrzet: Optimális zsírsavszint az egészséges bőr és a fényes bunda érdekében. Támogatja a bőr "védelmi" funkcióját (szabadalmaztatott komplex).
  • Antioxidáns komplex: A szabadalmaztatott antioxidáns komplex támogatja a sejtek működését a labradorok öregedési folyamata során.

A labrador retriever egy elbűvölő, élénk és jó természetű fajta. Az e fajtába tartozó kutyák egyszerre népszerű családi kedvencek és rendkívül sokoldalú munkakutyák. Fürgeségüknek, intelligenciájuknak és éles szaglásuknak köszönhetően gyakran vakvezető vagy kereső- és mentőkutyaként dolgoznak. 

A 15 hónapos és annál idősebb labrador retriever kutyák számára alkalmas ROYAL CANIN® Labrador Retriever Adult tápot kifejezetten úgy állították össze, hogy a felnőtt Labrador retrieverek minden tápanyagigényét kielégítse.

A labrador retriever északi őseinek nagyon sok kalóriára volt szükségük, mielőtt belevetették volna magukat az Atlanti-óceán jeges vizébe. A modern labrador retriever tőlük örökölte legendás étvágyát. Emiatt a labrador retrievernek egy gondosan beállított összetételű tápra van szüksége ideális testsúlya megőrzéséhez.

Ezért a ROYAL CANIN® Labrador Retriever Adult táp gondosan beállított kalóriatartalmú, megnövelt fehérjetartalmú és csökkentett zsírtartalmú, hogy segítsen fenntartani a kutya egészséges testsúlyát.

A labrador retriever bundája sűrű, rövid szőrszálakból és vastag aljszőrzetből áll: e vízálló bunda szerkezete szigeteli a kutyát a hideggel szemben. Erét a labrador szőrzetének minősége rendkívül fontos.

A ROYAL CANIN® Labrador Retriever Adult táp különleges tápanyagkomplexe révén támogatja a bőr védvonal funkcióját. Az összetételben szereplő borágó olajnak és más esszenciális zsírsavaknak köszönhetően a táp segít megőrizni a kutya bőrének és szőrzetének egészségét.

A labrador retriever egy elszánt sportoló: mindenét beleadja a testmozgásba. Szilárd testszerkezete és erős csontjai miatt szüksége van az ízületeit egészségesen tartó tápanyagokra.

A ROYAL CANIN® Labrador Retriever Adult táp olyan tápanyagokat – köztük az omega-3 zsírsavak közé tartozó EPA-t, glükózamint és kondroitint – tartalmaz, melyek segítenek megőrizni a csontok és az ízületek egészségét.

Ezen túlmenően a tápszemcse állaga és összetétele kifejezetten a labrador retriever állkapcsához van alakítva. A tápszemcse különleges alakja segít lassítani a táplálékfelvételt, így elősegíti a kutya egészséges testsúlyának fenntartását.

A ROYAL CANIN®-nál mi elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a kedvenc szükségleteinek megfelelő táplálási megoldásokat nyújtsunk. Minden termékünk átfogó minőségellenőrzési eljáráson esik át az optimális minőség biztosítása, illetve a kutya különleges diétás igényeinek és életmódjának való megfelelés érdekében. Ez azt jelenti, hogy az Ön ROYAL CANIN® Labrador Retriever Adult  tápot fogyasztó kutyája egy teljes értékű és kiegyensúlyozott tápot kap.

HU - Teljes értékű állateledel felnőtt és idősödő labrador retriever kutyák számára - 15 hónapos kortól

Összetétel: dehidratált baromfifehérjék, rizs, búza, kukorica, kukoricaglutén, búzaglutén*, állati zsiradékok, hidrolizált állati fehérjék, növényi rostok, répapép, élesztőtermékek, halolaj, ásványi anyagok, szójaolaj, psyllium (útifű) maghéj és mag, frukto-oligoszacharidok, erjesztéssel előállított glükózamin, borágóolaj (0,1 %), bársonyvirág por, hidrolizált porc (kondroitin forrás).

*L.I.P.: kitűnően emészthető, válogatott fehérje.

Adalékanyagok (kilogrammonként): Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: A-vitamin: 27000 NE, D3-vitamin: 800 NE, Vas (3b103): 58 mg, Jód (3b201, 3b202): 3,5 mg, Réz (3b405, 3b406): 4 mg, Mangán (3b502, 3b504): 37 mg, Cink (3b603, 3b605, 3b606): 135 mg, Szelén (3b801, 3b811, 3b812): 0,18 mg - Technológiai adalékanyagok: Üledékes eredetű klinoptilolit 10 g - Tartósítószerek - Antioxidánsok.

Analitikai összetevők: Nyersfehérje: 30,0 % - Nyersrost: 3,5 % - Zsírtartalom: 13,0 % - Nyershamu: 6,6 % - EPA/DHA: 0,4 %.

Etetési útmutató: lásd a táblázatot. Tételazonosító jelölés, regisztrációs szám és minőségmegőrzési idő (nap/hónap/év) a csomagoláson található. Száraz, hűvös helyen tartandó.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13