Royal Canin Indoor - Lakásban tartott felnőtt macska száraz táp

A Royal Canin Indoor egy teljes értékű, kiegyensúlyozott táp lakásban tartott, felnőtt macskák részére, 1-7 éves korig. A táp egy kitűnően emészthető fehérjét (L.I.P.) tartalmaz, amely segít csökkenteni a macska bélsarának mennyiségét és a bélsár kellemetlen szagát is, ami a keveset mozgó macskákra jellemző lassúbb bélpasszázs miatt alakul ki. Az eledel csak mérsékelt mennyiségű zsírt tartalmaz annak biztosítása érdekében, hogy a macska kalóriabevitele összhangban legyen az aktivitási szinttel.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A Royal Canin Indoor főbb jellemzői: 

  • A bélsár szagának csökkentés: A mozgáshiány a bélpasszázs lelassulásához és kellemetlen szagú bélsár ürítéséhez vezethet. A kitűnően emészthető fehérjét* tartalmazó INDOOR 27® segít csökkenteni a bélsár mennyiségét és kellemetlen szagát. *L.I.P.: Kitűnő emészthetősége miatt kiválasztott fehérje
  • Mérsékelt kalóriatartalom: A táp mérsékelt zsírtartalma megfelel a lakásban élő macskák kisebb aktivitási szintjének.
  • A szőrlabdaképződés csökkentése: A táp specifikus rostokat, köztük útifüvet tartalmaz, így elősegíti a lenyelt szőrök kiürítését.

A lakásban élő felnőtt macskák – mint a te macskád is – általában kevesebbet mozognak, mint a szabadba kijáró társaik, ezért az optimális egészségük fenntartásához fontos egy hasznos tápanyagokat tartalmazó kiegyensúlyozott és teljes értékű táp etetése.

A ROYAL CANIN® Indoor tápot kifejezetten a lakásban élő felnőtt macskák táplálkozási szükségleteinek szem előtt tartásával állították össze.

A táp egy kitűnően emészthető fehérjét (L.I.P.) tartalmaz, E fehérje segít csökkenteni a macska bélsarának mennyiségét és a bélsár kellemetlen szagát is, ami a keveset mozgó macskákra jellemző lassúbb bélpasszázs miatt alakul ki.

A lakásban élő macska aktivitási szintje alacsonyabb, mint a szabadba kijáró macskáké. Emiatt az eledel csak mérsékelt mennyiségű zsírt tartalmaz annak biztosítása érdekében, hogy a macska kalóriabevitele összhangban legyen az aktivitási szinttel – e mérsékelt kalóriatartalom az egészséges testsúly fenntartásához is hozzájárul.

A lakásban élő macskák gyakran hosszú időt töltenek tisztálkodással. A táp különleges étrendi rostokat – köztük útifű maghéjat és magvakat – tartalmaz, így segít a macskának megszabadulni a lenyelt szőrszálaktól, aminek köszönhetően jelentős mértékben csökken a szőrlabdák előfordulása.

Ezen túlmenően az eledel hozzájárul a felnőtt macska húgyrendszerének egészségesen tartásához is.

A ROYAL CANIN® Indoor száraz tápok különböző változatokban kaphatók a macska életmódjától, küllemétől és életkorától függően: Indoor Appetite Control (étvágykontroll), Indoor Long Hair (hosszú szőrű macskák számára) és Indoor 7+ (7 évesnél idősebb macskák számára).

A ROYAL CANIN®-nál elkötelezettek vagyunk, hogy az adott macska szükségleteinek megfelelő táplálási megoldásokat nyújtsanak. Minden termék átfogó minőségellenőrzési eljáráson esik át a tápok optimális minőségének biztosítása, illetve a macska különleges táplálkozási igényeinek és életmódjának való megfelelés érdekében. Ez azt jelenti, hogy a ROYAL CANIN® Indoor 27 tápot fogyasztó macska egy teljes értékű és kiegyensúlyozott tápot kap.

Összetétel: kukorica, dehidratált baromfifehérjék, árpa, kukoricaliszt, búza, hidrolizált állati fehérjék, állati zsiradékok, búzaglutén*, kukoricaglutén, répapép, növényi rostok, ásványi anyagok, szójaolaj, élesztőtermékek, halolaj, frukto-oligoszacharidok, psyllium (útifű) maghéj és mag, erjesztéssel előállított glükózamin, bársonyvirág por, hidrolizált porc (kondroitin forrás).

*L.I.P.: kitűnően emészthető, válogatott fehérje.

Adalékanyagok (kilogrammonként): Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: A-vitamin: 24400 NE, D3-vitamin: 934 NE, C-vitamin: 310 mg, Vas (3b103): 35 mg, Jód (3b201, 3b202): 3,6 mg, Réz (3b405, 3b406): 11 mg, Mangán (3b502, 3b504): 46 mg, Cink (3b603, 3b605, 3b606): 146 mg, Szelén (3b801, 3b811, 3b812): 0,06 mg - Technológiai adalékanyagok: Üledékes eredetű klinoptilolit: 5 g - Állattenyésztésben alkalmazott adalékanyagok: Ammónium-klorid: 5 g - Antioxidánsok.

Analitikai összetevők: Nyersfehérje: 26,5 % - Nyersrost: 3,4 % - Zsírtartalom: 13,0 % - Nyershamu: 7,2 % - Foszfor: 0,7 % - EPA/DHA: 0,4 %.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13