Royal Canin Hairball Care - Száraz táp felnőtt macskák részére a szőrlabdák könnyebb eltávozásáért

A Royal Canin Hairball Care teljes értékű és kiegyensúlyozott összetételét kifejezetten a szőrlabdaképződés csökkentésére tervezték. A természetes élelmi rostok (köztük a psyllium, azaz útifű) különleges keverékének köszönhetően a táp segít természetes módon serkenteni a bélmozgást. Ez azt jelenti, hogy a macska által lenyelt szőrszálak a széklettel távoznak ahelyett, hogy a gyomorban felhalmozódnának, majd visszaöklendezné őket. Az eledel ezenkívül kiegyensúlyozott arányban ásványi anyagokat is tartalmaz, hogy segítsen fenntartani felnőtt macskája húgyúti rendszerének egészséges működését.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A Royal Canin Hairball Care főbb jellemzői:

  • Segít csökkenteni a szőrlabdaképződést: A speciális rosttartalomnak köszönhetően a lenyelt szőr inkább kiürül a macska bélsarával, ezért kevésbé okoz öklendezést vagy hányást.
  • Serkenti a béltartalom tovahaladását: A természetes élelmi rostok (köztük a psyllium, azaz útifű) különleges keverékének köszönhetően segít természetes módon serkenteni a bélmozgást.
  • Igazolt eredmények: Tanulmányok kimutatta, hogy a táp mindössze 14 nap alatt csökkentette a szőrlabdaképződést a résztvevő macskáknál.

Macskája étrendje fontos szerepet játszik az egészségében. A ROYAL CANIN® Feline Care Nutrition termékcsalád olyan speciálisan összeállított tápokat tartalmaz, amelyeket a macskád által esetlegesen tapasztalt leggyakoribb érzékenységek kezelésére fejlesztettek ki.

A macskák napjuk nagy részét szőrzetük tisztogatásának szentelik, ezért nagy mennyiségű szőrt nyelhetnek le. Az ily módon lenyelt szőrszálak szőrlabdát képezve felhalmozódhatnak az emésztőrendszerben, és ezeket a macska vagy visszaöklendezi, vagy a széklettel üríti ki. Egyes macskáknál a felhalmozódott szőrszálak kellemetlenségekhez és súlyosabb problémákhoz vezethetnek.

A ROYAL CANIN® Hairball Care táplálkozási szempontból teljes értékű és kiegyensúlyozott összetételét kifejezetten a szőrlabdaképződés csökkentésére tervezték.

A természetes élelmi rostok (köztük a psyllium, azaz útifű) különleges keverékének köszönhetően a táp segít természetes módon serkenteni a bélmozgást. Ez azt jelenti, hogy a macska által lenyelt szőrszálak a széklettel távoznak ahelyett, hogy a gyomorban felhalmozódnának, majd visszaöklendezné őket.

Az eledel ezenkívül kiegyensúlyozott arányban ásványi anyagokat is tartalmaz, hogy segítsen fenntartani felnőtt macskád húgyúti rendszerének egészséges működését.

A táp igazolt eredményekkel rendelkezik. Tanulmányok* kimutatta, hogy a táp mindössze 14 nap alatt csökkentette a szőrlabdaképződést a résztvevő macskáknál. *A Royal Canin belső tanulmánya

A ROYAL CANIN® Hairball Care két különböző nedves eledel kivitelben is kapható: gravy és jelly formában. A nedves és száraz eledel keveréke biztosítja a macskák által kedvelt változatosságot. Míg a száraz tápok fogtisztító hatást fejtenek ki és könnyebben tárolhatók, addig a nedves eledel nedvességtartalma segíti a hidratációt és a húgyutak egészséges működését.

Minden ROYAL CANIN® termék kiterjedt minőség-ellenőrzési folyamaton megy keresztül, hogy a legjobb minőségű eledeleket garantálják. Ha macskád a ROYAL CANIN® Hairball Care tápot fogyasztja, teljes értékű és kiegyensúlyozott táplálékot kap.

Összetétel: dehidratált baromfifehérje, búzaglutén*, kukorica, növényi rostok, rizs, állati zsiradékok, hidrolizált állati fehérjék, búza, kukoricaliszt, kukoricaglutén, répapép, ásványi anyagok, élesztőtermékek, szójaolaj, halolaj, psyllium (útifű) maghéj és mag (0,50 %), frukto-oligoszacharidok. *L.I.P.: kitűnően emészthető, válogatott fehérje.

Adalékanyagok (kilogrammonként): Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: A-vitamin: 24000 NE, D3-vitamin: 940 NE, Vas (3b103): 30 mg, Jód (3b201, 3b202): 3 mg, Réz (3b405, 3b406): 9 mg, Mangán (3b502, 3b504): 39 mg, Cink (3b603, 3b605, 3b606): 130 mg, Szelén (3b801, 3b811, 3b812): 0,04 mg - Antioxidánsok.

Analitikai összetevők: Nyersfehérje: 34,0 % - Zsírtartalom: 15,0 % - Nyershamu: 6,9 % - Nyersrost: 6,7 % - Élelmi rost összesen: 15,0 %.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13