1 vélemény alapján

Royal Canin Fit - aktív felnőtt macska száraz táp

A Royal Canin Fit teljes értékű, kiegyensúlyozott táp felnőtt macskák részére, 1 éves kor felett, kevesebbet mozgó, de szabadba kijáró macskáknak. A táp felnőtt, 1–7 éves életkorú macskák számára alkalmas. A tápot kifejezetten úgy állították össze, hogy az a tápanyagszükséglet optimális kielégítése révén elősegítse a macskára jelenleg jellemző egészséges állapot támogatását és fenntartását. A gondosan beállított kalóriatartalma segít megőrizni a felnőtt macska ideális testsúlyát, ami hozzájárul az optimális fizikai állapot fenntartásához.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A Royal Canin Fit főbb jellemzői: 

  • Optimális tápanyagprofil: A felnőttkorral járó igények teljes körű kielégítéséhez a macskáknak kitűnő minőségű táplálásra van szükségük. A FIT 32 pont a megfelelő mennyiségben tartalmazza a hasznos tápanyagokat ahhoz, hogy elősegítse a felnőtt macskák jó egészségi állapotának megőrzését.
  • Egészséges testsúly: A gondosan beállított kalóriatartalmú táp segít fenntartani a felnőtt macskák ideális testsúlyát.
  • A szőrlabdaképződés csökkentése: A specifikus rostokat tartalmazó táp elősegíti a lenyelt szőrök kiürítését.

Noha az felnőtt macskád aktív és egészséges, fontos, hogy meg is tudja őrizni az egészségét. Az egészséges macskáknak is egy kitűnő minőségű, egészséges, a hasznos tápanyagokat megfelelő mennyiségben tartalmazó táplálékra van szükségük, amely felnőtt éveik során végig támogatja egészségük megőrzését.

A táp felnőtt, 1–7 éves életkorú macskák számára alkalmas. A tápot kifejezetten úgy állították össze, hogy az a tápanyagszükséglet optimális kielégítése révén elősegítse a macskára jelenleg jellemző egészséges állapot támogatását és fenntartását.

A macskádnak magas színvonalú táplálásra van szüksége a felnőttkorra jellemző szükségletek teljes körű kielégítéséhez – Ezért az eledel optimális tápanyagprofillal rendelkezik, és megfelelő mennyiségben tartalmazza mindazokat a hasznos tápanyagokat, melyek az felnőtt cicád jó egészségének támogatásához és fenntartásához szükségesek.

Amikor a macska tisztálkodik és más macskákat is tisztogat azok nyalogatása révén, a szőrlabdák kialakulása teljesen normális jelenség. Annak köszönhetően, hogy különleges étrendi rostokat tartalmaz, a táp segít a macskának megszabadulni az esetlegesen lenyelt szőrszálaktól és szőrdaraboktól, így végső soron jelentősen csökkenti a szőrlabdák előfordulását.

Ezen túlmenően a ROYAL CANIN® Fit táp kiegyensúlyozott mennyiségben tartalmaz hasznos tápanyagokat – például különféle vitaminokat és ásványi anyagokat – annak érdekében, hogy segítsen megőrizni az tiedhez hasonló felnőtt macskák húgyrendszerének egészségét.

A ROYAL CANIN®-nál elkötelezettek amellett, hogy az adott macska szükségleteinek megfelelő táplálási megoldásokat nyújtsanak. Minden termék átfogó minőségellenőrzési eljáráson esik át a tápok optimális minőségének biztosítása, illetve a macska különleges táplálkozási igényeinek és életmódjának való megfelelés érdekében. Ez azt jelenti, hogy a ROYAL CANIN® Fit 32 tápot fogyasztó macska egy teljes értékű és kiegyensúlyozott tápot kap.

Összetétel: dehidratált baromfifehérjék, rizs, búza, állati zsiradékok, kukorica, növényi rostok, búzaliszt, hidrolizált állati fehérjék, búzaglutén*, kukoricaglutén, élesztőtermékek, répapép, ásványi anyagok, szójaolaj, halolaj, psyllium (útifű) maghéj és mag (0,5 %), élesztők (mannán-oligoszacharidok forrásai), bársonyvirág por. *L.I.P.: kitűnően emészthető, válogatott fehérje.

Adalékanyagok (kilogrammonként): Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: A-vitamin: 14200 NE, D3-vitamin: 740 NE, Vas (3b103): 34 mg, Jód (3b201, 3b202): 3,4 mg, Réz (3b405, 3b406): 11 mg, Mangán (3b502, 3b504): 45 mg, Cink (3b603, 3b605, 3b606): 131 mg, Szelén (3b801, 3b811, 3b812): 0,09 mg - Állattenyésztésben alkalmazott adalékanyagok: Ammónium-klorid: 5 g - Antioxidánsok.

Analitikai összetevők: Nyersfehérje: 32,0 % - Nyersrost: 4,6 % - Zsírtartalom: 15,0 % - Nyershamu: 7,4 %.

Etetési útmutató: lásd a táblázatot.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (1)


Utoljára módosítva: 2024.02.13