Royal Canin Digestive Care - száraz táp érzékeny emésztésű felnőtt macskák részére

Az egészséges emésztőrendszer a macskák általános egészségének központi eleme. Az érzékeny gyomor és emésztőcsatorna rossz minőségű székletet eredményezhet, ami a rossz emésztés egyik jele. A Royal Canin Digestive Care táplálkozási szempontból teljes értékű és kiegyensúlyozott összetételét kifejezetten az egészséges emésztés támogatására tervezték. A könnyen emészthető fehérjéknek (L.I.P.), illetve a prebiotikumok és rostok (beleértve a psylliumot, azaz útifűt) keverékének köszönhetően ez a receptúra elősegíti az egészséges minőségű széklet képződését.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Macskád étrendje fontos szerepet játszik az egészségében. A Royal Canin Digestive Care  olyan speciálisan összeállított táp, amely a macskád által esetlegesen tapasztalt leggyakoribb érzékenységek kezelésére fejlesztettek ki.

Az egészséges emésztőrendszer a macskák általános egészségének központi eleme. Az érzékeny gyomor és emésztőcsatorna rossz minőségű székletet eredményezhet, ami a rossz emésztés egyik jele.

A ROYAL CANIN® Digestive Care táplálkozási szempontból teljes értékű és kiegyensúlyozott összetételét kifejezetten az egészséges emésztés támogatására tervezték.

A könnyen emészthető fehérjéknek (L.I.P.), illetve a prebiotikumok és rostok (beleértve a psylliumot, azaz útifűt) keverékének köszönhetően ez a receptúra elősegíti az egészséges minőségű széklet képződését.

A táp ezenkívül kiegyensúlyozott arányban ásványi anyagokat is tartalmaz, hogy segítsen fenntartani felnőtt macskája húgyutainak egészséges működését.

Az eledel igazolt eredményekkel rendelkezik. Tanulmányunk* kimutatta, hogy ez a táp segített a résztvevő macskáknak abban, hogy mindössze 10 nap alatt több mint 95%-uk egészséges minőségű székletet produkáljon.

A ROYAL CANIN® Digestive Care két különböző nedves eledelként is kapható: gravy és pépes változatban. A nedves és száraz eledel keveréke biztosítja a macskák által kedvelt változatosságot. Míg a száraz tápok fogtisztító hatást fejtenek ki és könnyebben tárolhatók, addig a nedves eledel nedvességtartalma segíti a hidratációt és a húgyutak egészséges működését. 

Minden ROYAL CANIN® termék kiterjedt minőség-ellenőrzési folyamaton megy keresztül, hogy a legjobb minőségű eledeleket garantálják. Ha macskád a ROYAL CANIN® Digestive Care tápot fogyasztja, teljes értékű és kiegyensúlyozott táplálékot kap.

Összetétel: búzaglutén*, dehidratált baromfifehérje, búzaliszt, rizs, állati zsiradékok, kukoricaglutén, dehidratált halhús, hidrolizált állati fehérjék, kukoricaliszt, növényi rostok, ásványi anyagok, cikóriapép, szójaolaj, halolaj, psyllium (útifű) maghéj és mag (0,50 %), frukto-oligoszacharidok (0,47 %), hidrolizált élesztő (mannán-oligoszacharidok forrása). *L.I.P.: kitűnően emészthető, válogatott fehérje.

Adalékanyagok (kilogrammonként): Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: A-vitamin: 12500 NE, D3-vitamin: 700 NE, Vas (3b103): 34 mg, Jód (3b201, 3b202): 3,4 mg, Réz (3b405, 3b406): 10 mg, Mangán (3b502, 3b504): 44 mg, Cink (3b603, 3b605, 3b606): 126 mg, Szelén (3b801, 3b811, 3b812): 0,05 mg - Technológiai adalékanyagok: Üledékes eredetű klinoptilolit: 10 g - Antioxidánsok.

Analitikai összetevők:

  • Nyersfehérje 38,0 % 
  • Zsírtartalom 15,0 % 
  • Nyershamu 8,2 % 
  • Nyersrost 3,3 % 

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13