1 vélemény alapján

Royal Canin Chihuahua Adult - Csivava felnőtt kutya száraz táp 

A Royal Canin Chihuahua Adult egy teljes értékű táp felnőtt és idős chihuahua fajtájú kutyáknak 8 hónapos kortól. A tápot kifejezetten úgy állították össze, hogy a felnőtt csivava minden tápanyagigényét kielégítse. Rendkívül ízletes és megfelel még a legválogatósabb csivavák étvágyának is, az alábbi három tényező kombinációjának köszönhetően: Különleges méretű és alakú tápszemcse, gondosan megválasztott tápanyag-összetétel, válogatott ízesítő anyagok használata. A tápban lévő tápanyagok támogatják a kutya emésztési funkcióit.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

12345

Royal Canin Chihuahua Adult főbb jellemzői:

  • Kiemelkedő ízletesség: Még a legválogatósabb Chihuahuák igényeit is kielégíti természetes ízanyagai, valamint a tápszemcsék egyedi mérete és formája révén.
  • A bélsár mennyiségének és szagának csökkentése: A tápban lévő tápanyagok támogatják a kutya emésztési funkcióit, ezáltal csökkentik a bélsár mennyiségét és annak szagát is!
  • Egészséges fogak: A tápban lévő nátrium trifoszfát megköti a nyálban lévő kalciumot, ezáltal megakadályozza a fogkő kialakulását.

A felnőtt csivava egészségének támogatásában nagyon fontos tényező a megfelelő táplálás. Kulcsfontosságú, hogy a kutyád egy teljes értékű és kiegyensúlyozott, tápanyagokban gazdag, az optimális egészségi állapot fenntartására alkalmas tápot kapjon.

A 8 hónaposnál idősebb csivavák számára alkalmas ROYAL CANIN® Chihuahua Adult tápot kifejezetten úgy állították össze, hogy a felnőtt csivava minden tápanyagigényét kielégítse.

A kistestű kutyák – így a csivava is – gyakran válogatósak. Ha az Ön kutyája az etetési időkben erre utaló jeleket mutatott, nyugodjon meg: ez a táp kezelni tudja ezt a problémát.Rendkívül ízletes és megfelel még a legválogatósabb csivavák étvágyának is, az alábbi három tényező kombinációjának köszönhetően:

  • Különleges méretű és alakú tápszemcse
  • Gondosan megválasztott tápanyag-összetétel
  • Válogatott ízesítő anyagok használata

A tápszemcséjének méretét és alakját kifejezetten a csivava fajta számára alakították ki, figyelembe véve az e fajtába tartozó kutyák miniatűr állkapcsát. Ezt a tápszemcsét a csivava minden gond nélkül a szájába tudja venni és szét tudja rágni.

A felnőtt csivava fogainak egészségesen tartása érdekében a táp a kalciummal kelátokat képező anyagokat is tartalmaz, melyek segítenek lelassítani a fogkő képződését és felhalmozódását.

Az egyes kutyák egyedi ízlésének való megfelelés érdekében egy puha és ízletes pástétom formájú nedves táp formájában is kapható.

Ha a kevert etetést fontolgatod, egyszerűen kövesd etetési útmutatónkat annak biztosítására, hogy kutyád mind a nedves, mind a száraz tápból pontosan a megfelelő mennyiséget kapjon az optimális előnyök elérése érdekében.

A ROYAL CANIN®-nál elkötelezettek amellett, hogy a kedvenc szükségleteinek megfelelő táplálási megoldásokat nyújtsanak. Minden termék átfogó minőségellenőrzési eljáráson esik át az optimális minőség biztosítása, illetve a kutya különleges diétás igényeinek és életmódjának való megfelelés érdekében. Ez azt jelenti, hogy ROYAL CANIN® Chihuahua Adult tápot fogyasztó kutya egy teljes értékű és kiegyensúlyozott tápot kap.

Összetétel: rizs, kukorica, dehidratált baromfifehérjék, búzaglutén*, állati zsiradékok, hidrolizált állati fehérjék, répapép, ásványi anyagok (ezen belül pentanátrium-trifoszfát (0,35 %)), növényi rostok, halolaj, szójaolaj, frukto-oligoszacharidok, borágóolaj, bársonyvirág por, erjesztéssel előállított glükózamin, hidrolizált porc (kondroitin forrás). L.I.P.: kitűnően emészthető, válogatott fehérje.

Adalékanyagok (kilogrammonként): Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: A-vitamin: 30700 NE, D3-vitamin: 820 NE, Vas (3b103): 43 mg, Jód (3b201, 3b202): 4,3 mg, Réz (3b405, 3b406): 13 mg, Mangán (3b502, 3b504): 56 mg, Cink (3b603, 3b605, 3b606): 141 mg, Szelén (3b801, 3b811, 3b812): 0,09 mg - Technológiai adalékanyagok: Üledékes eredetű klinoptilolit: 5 g - Tartósítószerek - Antioxidánsok.

Analitikai összetevők:

  • Nyersfehérje: 28,0 %
  • Nyersrost: 2,0 %
  • Zsírtartalom: 16,0 %
  • Nyershamu: 5,2 %.

Etetési útmutató: lásd a táblázatot

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (1)


Utoljára módosítva: 2024.02.13