Royal Canin Appetite Control Care - Száraz táp felnőtt macskák részére az étvágy szabályozásának segítésére

A Royal Canin Appetite Control Care táplálkozási szempontból teljes értékű és kiegyensúlyozott összetételét kifejezetten az ételért „koldulás” megfékezésére tervezték. Mérsékelt zsír- és kalóriatartalmú, hogy segítsen megőrizni macskád erőnlétét, ugyanakkor korlátozza a túlzott súlygyarapodás kockázatát. Ráadásul ez a receptúra L-karnitinnel, egy olyan aminosavval van dúsítva, amelynek ismert tulajdonsága, hogy részt vesz az egészséges zsíranyagcserében.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Royal Canin Appetite Control Care főbb jellemzői:

  • Segít megfékezni a „koldulást”: Az ivartalanítás után egyes macskák kevésbé képesek szabályozni a táplálékfelvételüket. A STERILISED APPETITE CONTROL nagy mennyiségben* tartalmaz olyan specifikus rostokat, melyek csillapítják a táplálékkéregetésre hajlamos macskák étvágyát és természetes úton csökkentik azok éhségérzetét. * egy kitűnő minőségű fenntartó táphoz viszonyítva
  • Adaptált fehérje- és zsírtartalom: Mérsékelt zsírtartalmának köszönhetően a táp segít csökkenteni a túlzott súlygyarapodás kockázatát.
  • L-karnitinnel dúsítva: Az L-karnitin az egészséges zsíranyagcserében játszik szerepet.

Macskád étrendje fontos szerepet játszik az egészségében. A ROYAL CANIN® Feline Care Nutrition termékcsalád olyan speciálisan összeállított tápokat tartalmaz, amelyeket a macskád által esetlegesen tapasztalt leggyakoribb érzékenységek kezelésére fejlesztettek ki.

Néha a macskák folyamatosan enni kérnek, mintha a fő táplálékfelvételek nem lennének elégségesek.  Ha minden alkalommal enni adunk neki, amikor a macska ennivalóért „koldul”, az túlzott táplálékfelvételhez vezethet. A megfelelő táplálkozás szerepet játszhat az éhségérzet csökkentésében és az egészséges testsúly fenntartásában.

A táplálkozási szempontból teljes értékű és kiegyensúlyozott összetételét kifejezetten az ételért „koldulás” megfékezésére tervezték.

A táp mérsékelt zsír- és kalóriatartalmú, hogy segítsen megőrizni macskád erőnlétét, ugyanakkor korlátozza a túlzott súlygyarapodás kockázatát.

Ráadásul ez a receptúra L-karnitinnel, egy olyan aminosavval van dúsítva, amelynek ismert tulajdonsága, hogy részt vesz az egészséges zsíranyagcserében.

A táp ezenkívül kiegyensúlyozott arányban ásványi anyagokat is tartalmaz, hogy segítsen fenntartani felnőtt macskája húgyúti rendszerének egészséges működését.

A ROYAL CANIN® Appetite Control Care három különböző nedves eledel kivitelben is kapható: gravy, jelly és pépes formában. A nedves és száraz eledel keveréke biztosítja a macskák által kedvelt változatosságot. Míg a száraz tápok fogtisztító hatást fejtenek ki és könnyebben tárolhatók, addig a nedves eledel nedvességtartalma segíti a hidratációt és a húgyutak egészséges működését.

Minden ROYAL CANIN® termék kiterjedt minőség-ellenőrzési folyamaton megy keresztül, hogy a legjobb minőségű eledeleket garantálják. Ha macskád a ROYAL CANIN® Appetite Control Care tápot fogyasztja, teljes értékű és kiegyensúlyozott táplálékot kap.

Összetétel: dehidratált baromfifehérje, növényi rostok, kukorica, búzaglutén*, búza, kukoricaglutén, hidrolizált állati fehérjék, állati zsiradékok, rizs, ásványi anyagok, répapép, élesztőtermékek, szójaolaj, halolaj, psyllium (útifű) maghéj és mag, frukto-oligoszacharidok.

Adalékanyagok (kilogrammonként): Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: A-vitamin: 19500 NE, D3-vitamin: 700 NE, Vas (3b103): 28 mg, Jód (3b201, 3b202): 2,8 mg, Réz (3b405, 3b406): 9 mg, Mangán (3b502, 3b504): 36 mg, Cink (3b603, 3b605, 3b606): 127 mg, Szelén (3b801, 3b811, 3b812): 0,04 mg - Technológiai adalékanyagok: Üledékes eredetű klinoptilolit: 10 g - Antioxidánsok.

Analitikai összetevők: 

  • Nyersfehérje 34,0 % 
  • Zsírtartalom 12,0 % 
  • Nyershamu 8,2 % 
  • Nyersrost 9,2 %
  • L-karnitin: 200 mg/kg. 

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13