Repti Planet Tropical Repti - trópusi terráriumokhoz izzó (UVB 5.0)

6 090Ft
KosárbaBetöltés alatt...
Repti Planet Tropical Repti - trópusi terráriumokhoz izzó (UVB 5.0) ideális minden trópusi és szubtrópusi hüllőhöz. Az UVB optimális szintje utánozza az esőerdők és a trópusi területek árnyékos környezetét. Biztosítja a szükséges UVB-sugarat az optimális kalcium-anyagcseréhez. UVA- sugárzást tartalmaz, amely elősegíti az aktivitást, az étvágyat és a reproduktív viselkedést.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A Repti Planet UVB 5.0 nem bocsát ki elegendő hőt és fényt. Ha szükséges, fűtéssel és izzókkal kombinálja (pl. Repti Planet infravörös hő, nappali fényszóró, napfényes fagyos, nappali fény neodímium, távoli infravörös hő vagy éjszakai hő). Az UVB sugárzás optimális intenzitása segíti a D3-vitamin átalakítását, amely biztosítja a kalcium felszívódását. Az UVB sugárzás a napfény része, amely fontos a terrárium állatok egészségének szempontjából és megakadályozza az anyagcserét. Izzó kiválasztásakor nemcsak az UVB izzó típusát, hanem a tartott állat típusát és az állat távolságát az UVB sugárzás forrásától is figyelembe kell venni.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.