Repti Planet Frosted Daylight - Trópusi nappali hideg fényt sugárzó izzó

Repti Planet Frosted Daylight - Trópusi nappali hideg fényt sugárzó izzó ideális trópusi terráriumokhoz. Hőpontot hoz létre a hüllők és kétéltűek számára. Növeli a terrárium belső hőmérsékletét. UVA-sugárzást tartalmaz, támogatja a természetes élettani folyamatokat. A színes spektrumú fény szimulálja az esőerdőt. Az izzó az ultraibolya sugárzás, a fény sugárzás és az infravörös (hő) sugárzás optimális arányát biztosítja, és ideális az UVB és éjszakai izzókkal kombinálva (például Repti Planet Repti UVB, infravörös hő, éjszakai hő). Ez egy teljes spektrumú izzó, amely elősegíti a fiziológiás folyamatokat, például az aktivitást, az ételbevitelt és a szaporodást. A hideg színek spektruma utánozza a fényt a trópusi területeken és az esőerdőkön. Az izzó például trópusi békák, gekkók és gyíkok számára alkalmas.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Izzó kiválasztásakor nemcsak az izzó típusát, hanem a tenyésztésre kerülő állatfajokat és az állat távolságát a hő sugárzás forrásától is figyelembe kell venni.A lámpákra és a fénycsövekre normál garanciaidő vonatkozik. Ez azonban nem vonatkozik a könnyű szálak törésére, a csövek törésére és a gázszivárgásra, amelyek a normál használat miatt következnek be (a szokásos élettartam körülbelül 6 hónap). A jótállási idő az egyes államoktól függően változhat, és a helyi törvények és rendeletek hatálya alá tartozik.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.