Repti Planet Desert Repti - sivatagi terráriumokhoz izzó (UVB 10.0)

Repti Planet Desert Repti - sivatagi terráriumokhoz izzó (UVB 10.0) ideális minden sivatagi hüllő számára. Az UVB optimális szintje utánozza a sivatagi területek napos környezetét. Biztosítja a szükséges UVB-sugarat az optimális kalcium-anyagcseréhez. UVA-sugárzást tartalmaz, amely elősegíti az aktivitást, az étvágyat és a reproduktív viselkedést

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A Repti Planet UVB 10.0 nem bocsát ki elegendő hőt és fényt. Ha szükséges, fűtéssel és izzókkal kombinálja (pl. Repti Planet infravörös hő, nappali fényszóró, napfényes fagyos, nappali fény neodímium, távoli infravörös hő vagy éjszakai hő). Az UVB sugárzás optimális intenzitása segíti a D3-vitamin átalakítását, amely biztosítja a kalcium felszívódását. Az UVB sugárzás a napfény része, amely fontos a terrárium állatok egészségének szempontjából és megakadályozza az anyagcserét. Az izzólámpa UVB-sugárzásának intenzitása használat közben csökken (egy év alatt több mint 50% -kal). A rendszeres csere biztosítja az optimális UVB intenzitást.Izzó kiválasztásakor nemcsak az UVB izzó típusát, hanem a tartott állat típusát és az állat távolságát az UVB sugárzás forrásától is figyelembe kell venni.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13