Repti Planet Daylight Neodymium - Nappali neodímium sugárzó izzó

Repti Planet Daylight Neodymium izzó az ultraibolya sugárzás, a fény sugárzás és az infravörös (hő) sugárzás optimális arányát biztosítja, és ideális az UVB és éjszakai izzókkal (pl. Repti Planet Repti UVB, infravörös hő, éjszakai hő) kombinálva. Nappali neodímium sugárzó izzó neodímium gázzal természetes szín spektrumot biztosít. UVA-sugárzást tartalmaz, támogatja a természetes élettani folyamatokat. Ideális spektrum a növények fotoszintéziséhez. Támogatja az állatok szaporodását és kölcsönös vonzerejét.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Ez egy széles spektrumú izzó, amely támogatja az olyan fiziológiai folyamatokat, mint az aktivitás, az étkezés és a szaporodás. Az izzóban levő neodímiumgáz a fény spektrumát olyan értékekre állíthatja, amelyek nagyon hasonlítanak a természetes körülményekhez. Nem csak a növények növekedését segíti elő, hanem mindenekelőtt a színek érzékelését (támogatja a szaporodást).

Izzó kiválasztásakor nem csak a villanykörte típusát, hanem a tartott állat típusát és az állat távolságát a hő sugárzás forrásától is figyelembe kell venni.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13