Repti Planet Daylight Basking All in One - Természetes nappali fényt sugárzó izzó

Repti Planet Daylight Basking All in One - Természetes nappali fényt sugárzó izzó hőpontot hoz létre a hüllők és kétéltűek számára. Növeli a terrárium belső hőmérsékletét. UVA- sugárzást tartalmaz, támogatja a természetes élettani folyamatokat. Az izzó kialakítása nagyobb fényintenzitást és hőkibocsátást biztosít. Az ultraibolya sugárzás, a fény sugárzás és az infravörös (hő) sugárzás optimális arányát biztosítja, és ideális az UVB-vel és az éjszakai izzókkal (például Repti Planet Repti UVB, infravörös hő, éjszakai hő) kombinációjában. Ez egy teljes spektrumú izzó, amely elősegíti a fiziológiás folyamatokat, például az aktivitást, az ételbevitelt és a szaporodást. Az izzó belsejében levő speciális visszaverő rétegnek köszönhetően nagyobb fény- és hőkibocsátást kínál.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Izzó kiválasztásakor nemcsak az izzó típusát, hanem a tenyésztésre kerülő állatfajokat és az állat távolságát a hő sugárzás forrásától is figyelembe kell venni. A lámpákra és a fénycsövekre normál garanciaidő vonatkozik. Ez azonban nem vonatkozik a könnyű szálak törésére, a csövek törésére és a gázszivárgásra, amelyek a normál használat miatt következnek be (a szokásos élettartam körülbelül 6 hónap). A jótállási idő az egyes államoktól függően változhat, és a helyi törvények és rendeletek hatálya alá tartozik.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13