4 vélemény alapján

Puller fitnessz/ügyességfejlesztő karikák kutyáknak

A Puller fitnessz/ügyességfejlesztő karika egy egyedülálló kiegészítő, mely alkalmas játékra és kiképzésre is. A kutya minden izmát megmozgatja használat közben. Mindegy, hogy kutyája ugrálni, futni, úszni, vagy húzódzkodni szeret, biztos megkedveli ezt a játékos eszközt. Jelenleg 5 méretben érhetőek el a Puller, amelynek főbb jellemzői közzé tartozik, hogy puha, de mégis tartós, igen könnyű, vízben nem süllyed el, illetve teljesen szagtalan. Anyagának köszönhetően nem sérti meg a kutya ínyét, fogait. A méret kiválasztásnál részben a kutya testmérete részben pedig a fogás/harapás erőssége lehet a szempont. Az alábbiakban (lásd a részletes leírást) általános irányelveket adunk a választáshoz, de egy-egy egyed eltérhet ettől és elfordulhat, hogy egy másik mérettel könnyebben, kényelmesebben tud dolgozni (így a választáskor mindig vegyük figyelembe kutyánk egyedi jellemzőit). Az ár mindig 2 db karikát tartalmaz (szett ár), kivéve a Maxi méret esetében.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Manapság a kutyatulajdonosok azonos gondokkal küzdenek (agresszió, mozgáshiány, romoboló viselkedés, engedetlenség). Ezek elsősorban a fizikai és mentális stimuláció hiányában bekövetkező viselkedési formák. Ezzel a problémával szemben lép fel a Puller 2az1-ben kellék, mely játék és kiképzőeszköz is. Meglepetten tapsztalja majd, milyen gyorsan és látványosan fejlődik majd kutyája viselkedése, ha a Pullert hívja segítségül a mindennapi együtt töltött idő alkalmával.

A tartós, puha és nem mérgező anyagának köszönhetően a Pullert harapni, dobni, húzni lehet. Futás és úszás közben is használhatja kedvence. Azon kívül, hogy a kutya izomzatát jól átmozgatja, kutyája remekül is fogja magát érezni bőrében. Csak napi 3 egyszerű tornagyakorlat 20 perc alatt olyan eredményes, mint 5 km intenzív futás.

További előnye, hogy a kellék 2 db-os kiszerelésben kapható (kivéve a Maxi méretet, amelynek esetében az alap kiszerelés 1 db-os). Ennek köszönhetően még intenzívebb lehet a torna. Pl. míg az eldobott Puller-t a kutyus visszahozza, addig Ön már indíthatja is a második kört.

A Puller fitnessz/ügyességfejlesztő karika főbb tulajdonságai

 • Könnyű: Az egyedülállóan könnyű súéya miatt a Pullerrel hosszab ideig gyakorolhat anélkül, hogy Ön és kutyusa hamar kifáradna. A kutyát idősebb személyek, nők, gyerekek is könnyedén edzhetik.
 • Nem okoz sérülést, biztonságos: A Puller egyedülálló anyagból készült. Gyengéd a kutya fogazatához,melyek könnyedén áthatólnak a játék anyagán. Nem törok ki és nem mozdul el belőle semmilyen darab, mely sérólést, vagy fulladást okozhatna. A Puller nem veszti el alakját hosszú idő után sem.
 • Úszik a vízen: A játé úszik a vizen. Ezért kuytája még jobban megszereti a vízben való játszást.
 • Szagmentes: Ellentétben az alacsony minőségű játékokkal szemben a Pullernek nincs szaga, és nem is vesz fel semmilyen szagot. Nem hagy szagot a kézen sem.
 • Könnyen tisztítható: Csak le kell öblíteni vízzel.
 • Nem csak egy egyszerű játék: alkalmas a teljes lemozgatásra, a jó kondíció kialakítására, megtartására mindezt szórakozva.

Puller méretek

Puller Micro

 • Méret: átmérő 12,5 cm; vastagság 1,5 cm
 • Elsősorban kölyköknek és kistestű (toy) kutyáknak (5 kg alatt) Használható versenyen.
 • Fajták: csivava, yorkshire terrier, spitz,(5 kg alatti kutyák) 

Puller Mini

 • Méret: átmérő 18 cm; vastagság 2 cm
 • Elsősorban kölyök és kistestű kutyáknak (40 cm-s marmagasság alatt) ajánlott. Használható versenyen.
 • Fajták: törpe schnauzer, tacskó, mopsz, Francia Bulldog,Nagyobb yorki, (40 cm-s marmagasság alatt)

Puller Midi

 • Méret: átmérő 19.5 cm; vastagság 3 cm
 • Elsősorban kis-és közepes testű kutyáknak (40 – 55 cm-s marmagasság között) ajánlott. Használható versenyen.
 • Fajták: border collie, cocker spániel, fox terrier,  (40 – 55 cm-s marmagasság közötti kutyák)

Puller Standard

 • Méret: átmérő 28 cm; vastagság 4 cm
 • Elsősorban közepes-és nagytestű kutyáknak (45 cm-s marmagasság felett) ajánlott. Használható verseny.
 • Fajták: Staffordshire Terrier,Pitbull, Labrador, Németjuhász,(45 cm-s marmagasság felett)

Puller Maxi

 • Méret: átmérő 29 cm; vastagság 7 cm (belső horgonnyal)
 • Elsősorban nagy- és óriástestű kutyák, illetve erős harapású kutyák esetében ajánlott kiegészítő képzésre (húzatás, lógatás).
 • Nem használható versenyen.

Figyelem!

Gyors és intenzív lemozgatást tesz lehetővé, melynek során alkalmas a teljes test átmozgatására játékon keresztül. Közös játékra tervezték (nem rágójáték)! Már az első használat során jelentős mennyiségű fognyom látható az eszközön (idővel akár az eszköz teljes felületéről eltűnnek a sima részek), azonban ez csak esztétikai kérdés és a PULLER speciális anyagának jellemzője, nem von le a tartósságából és ellenálló képességéből.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (4)


  Vendég (#198469)  -  2022. 08. 10. 03:17

  Micro méretet vettünk 8 hetes törpetacsihoz, Mert mindent rág.
  Imádja és bírja a tűhegyes fogait.

  Kovacsencsike  -  2021. 05. 18. 11:37

  Midi csomagot vettem. Trèningezèsre kivàló. 2 db karika van a csomagban ès leìràst is tartalmaz a hasznàlatàról viszont angolul. Èrdemes lenne egy fordított verziót is csatolni. (Engem ez nem zavar, de màsokat lehet hogy fog.)A leìràsban fent ìrja, hogy nem ràgó jàtèk ìgy kölyök kutyànak csak trèningre tudom javasolni, mert szèt fogja ràgni (enyèm megpróbàlta, de időben elvettem tőle).

  Vendég (#E1AF6)  -  2021. 04. 13. 19:10

  2 eves whippetnek vasaroltam, szoval nem is 1 komolyabb border gyereknek pl., de 1 orat birta. 2 csillagot adok, mert 2db van a csomagban.

Utoljára módosítva: 2024.02.13