Protexin Pro-Fibre Rabbit - Az optimális rostellátás biztosítására nyulak részére

10 190Ft
Betöltés alatt...
Protexin Pro-Fibre Rabbit egy pitypang ízű probiotikus pellet, mely támogatja az emésztő funkciók normál működését. Oldódó és nem oldódó rostokat egyaránt tartalmaz, hiszen a nyulaknak sok rostot kell fogyasztani – valójában ez a legfontosabb összetevője annak, amit esznek. Az elégtelen mennyiségű rostbevitel emésztési problémákhoz vezethet.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Felhasználási útmutató: Szórd bőségesen az állat takarmányára vagy tetszés szerinti mennyiséget tegyél hozzáférhetővé egy külön edényben.

Összetétel: búzatakarmány, szója(bab)héj, zabtakarmány, búzakorpa, fűliszt, cukorrépaszelet, sörélesztő, lenmag, cellulóz, Preplex prebiotikum (frukto-oligoszacharid). 

Adalékanyagok: Bélflóra stabilizálók, Protexin probiotikum, Saccharomyces cerevisiae(CNCM I-4407) 4b1702 1x1010 CFU/kg; 1x107 CFU/g.

Technológiai adalékanyagok: Kaolin, Preplex prebiotikum – Acacia (gumiarábikum). 

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13