Prodivet Prodimastin melegítő gél

Prodivet Prodimastin melegítő gél

11 034Ft
Betöltés alatt...

Prodivet Prodimastin melegítő hatású gél, mely támogatja az izmok, inak és a tőgyszövet regenerációját, a szövetek rugalmasságát. Alkalmazható merev, fájó izmok, fáradt inak esetében. Elősegíti, hogy a tőgy puha és rugalmas maradjon.

Táplálékkiegészítő kisokos kutyáknak és macskáknak:

Táplálékkiegésztő kisokos kutyáknak és macskáknak

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A termék alkalmazása nem helyettesíti az egyes kórképekben javasolt állatorvosi gyógyszeres kezelést. Nem alkalmazható az összetevőkkel szembeni túlérzékenység esetén. Sebes vagy irritált bőrön nem alkalmazható.

Összetétel: AQUA – CAMPHOR – PROPYLENE GLYCOL – ISOPROPYL ALCOHOL – METHYL SALICYLATE – CARBOMER – TRIETHANOLAMINE – CETEARETH-20 – BENZISOTHIAZOLINONE – METHYLISOTHIAZOLINONE – CI 42051 – CI 47005 – SODIUM CHLORIDE – SODIUM SULFATE

Alkalmazása: Külsőleges alkalmazásra. Alkalmazás előtt az alkalmazás helyét meg kell tisztítani és szárítani, majd megfelelő mennyiségű géllel be kell masszírozni a területet, amíg vékony filmréteg alakul ki. Naponta egyszer vagy kétszer alkalmazandó.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13