Pet-Phos ízesített szőrkondícionáló tabletta kutyáknak

Pet-Phos ízesített szőrkondícionáló tabletta kutyáknak

5 490Ft
Betöltés alatt...

Pet Phos Coat Dog ízesített tabletta egy táplálék kiegészítő eledel kutyák számára, szőr- és bőrelváltozások esetén vagy kiállításra való felkészítéskor javasolt.

Táplálékkiegészítő kisokos kutyáknak és macskáknak:

Táplálékkiegésztő kisokos kutyáknak és macskáknak

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Felhasználási cél: Bőrfunkciók erősítése dermatózis és erős szőrhullás esetén. Használata szőr- és bőrelváltozások (pl. szőrhullás) esetén, illetve kiállításra való felkészítéskor javasolt. 

Analitikai összetétel: Nedvesség 4%, Nyersfehérje 26,8%, Nyersolajok és -zsírok 13,1% (Linolsav (omega-6) 6,1%, Linolénsav (omega-3) 0,5%, Olajsav (omega-9) 2,6%, Sztearinsav 0,7%), Nyershamu 33,5%, Kalcium 8,3%, Foszfor 7,3%.

Összetétel: Dikalcium-foszfát,  Élesztő  és  hasonló  termékek,  Feldolgozott  állati  fehérje (sertésmáj), Nyers-lecitinek.

Adalékanyagok: 

  • Antioxidánsok: E310 Propil-gallát 70 mg/kg, E320 Butil-hidroxi-anizol (BHA) 216 mg/kg, E321 Butil-hidroxi-toluol (BHT) 112 mg/kg. 
  • Vitaminok, provitaminok és olyan kémiailag  jól  meghatározott anyagok,  amelyeknek  hasonló hatása van: E672 A-vitamin 520 000 NE/kg, 3a 700 E-vitamin 9 590 NE/kg, B2- vitamin 520 mg/kg, Kalcium-D-pantotenát (B5-vitamin) 4 800 mg/kg, B6-vitamin 260 mg/kg, 3a 314 Nikotinsav (PP-vitamin) 5 230 mg/kg, Biotin (H-vitamin) 220 mg/kg. 
  • Nyomelemek vegyületei: E4 Réz  (réz-szulfát-pentahidrát) 50 mg/kg, E6 Cink (cink-szulfát-monohidrát) 5 300 mg/kg, E2 Jód (kalcium-jodát) 110 mg/kg.

Felhasználási útmutató: Az ízesített tablettát az állatok közvetlenül is szívesen fogyasztják, de eleségükbe is bekeverhető. A 10 kg-nál kisebb kutyáknak naponta 1 tabletta, a 10 kg-nál nehezebb kutyáknak 1 tabletta / 10 ttkg a javasolt adag. Havonta 10-20 napon át javasolt adni. Kiállítás előtti 3 hét alatt folyamatosan adható. Legfeljebb 2 hónapig adható folyamatosan. 

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! Alkalmazás előtt állatorvosi vélemény kikérése javasolt. Ügyeljen arra, hogy ne hagyja a terméket a kutya által elérhető helyen. 

Tulajdonságok: A telítetlen zsírsavak elengedhetetlenek a kutyák számára. Különösen a linolénsavra van nagy szükség; hiányában a szőr fénytelenné, a bőr szárazzá válik. Az A-vitamin a hámréteg megújulásához nélkülözhetetlen. Az E-vitamin biztosítja a sejtmembrán épségét, valamint biztosítja a telítetlen zsírsavak hatékonyságát azáltal, hogy védi azokat az oxidációtól. A B-vitaminok javítják a szőrnövekedést és a bőrtakaró szerkezetét (B2-vitamin), seborrhoea ellenes hatásúak (B6- és B5-vitamin) és biztosítják a bőr védelmét (B2-, B5-, B6- és PP-vitamin). A H-vitamin nélkülözhetetlen a szőrnövekedés és a bőr egyensúlya szempontjá- ból. A cink, a jód és a réz nyomelemek a keratin szintéziséhez, így a bőr szerkezetének és a megfelelő minőségű (fényes, tömött, telt színű) szőrzet kialakulásához szükségesek.

Tárolás: Nedvességtől védve tartandó.

Kiszerelés: 50 db, negyedelhető, 2,3 g-os tabletta

Nettó tömeg: 115 g

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13