Naturcleaning tappancsbarát felmosó csalánnal és citromolajjal

Naturcleaning tappancsbarát felmosó csalánnal és citromolajjal

2 335Ft
A Naturcleaning tappancsbarát flmosó PH semleges felmosó, szagsemlegesítő a csalánkivonat és a citromolaj természetes erejével kíméletesen tisztít és semlegesíti a szagokat. PH semleges, természetes növényi összetevői nem okoznak irritációt, így óvja a kis tappancsokat. Alkalmazható fa padlólap, járólap, csempe, márvány, pvc felületen egyaránt.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Tiszta otthon, rendes ház!

Különösen fontos, hogy kedvenceink és környezetünk tisztán tartásakor óvjuk mindannyiunk egészségét, és mindeközben bolygónkat is védjük. Szerencsére egyre többen vagyunk, akinek fontos szempont, hogy a mérgező és káros anyagokat kizárjuk életünkből, és környezetbarát, természetes összetevőkből készült termékeket használjunk.

Mitől környezetkímélő egy termék?

Egy öko- tisztítószertől elvárás, hogy ne tartalmazzon irritatív anyagokat, viszonylag sok természetes összetevő legyen benne, mentes legyen bármilyen szintetikus színezéktől, illatanyagtól. A Naturcleaning Tappancsbarát flmosó PH semleges felmosó, szagsemlegesítő a csalánkivonat és a citrom olaj természetes erejével kíméletesen tisztít és semlegesíti a szagokat. PH semleges, termmészetes növényi összetevői nem okoznak irritációt, így óvja a kis tappancsokat.

Alkalmazható: fa padlólap, járólap, csempe, márvány, pvc felületen egyaránt.

Egyéb tulajdonságok:

  • Állatkísérlet mentes
  • Vegán
  • Parabén mentes
  • Klórmentes
  • Foszfátmentes
  • Pálmaolaj mentes
  • Biológiailag lebomló

Összetevők: növényi eredetű nemionos felületaktív anyag 1-5%, oldószer 1-5%, enzim 1-5%, citrom olaj 1-3%

Adagolás: Használat előtt felrázandó! Mérj ki 1-2 kupaknyi padlótisztítót 5 liter langyos vízbe.

Figyelmeztetések: A készítmény csak előírás szerint használható. Szobahőmérsékletlen, napfénytől védve tárolandó. Gyermekek elől elzárva tartandó!

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13