2 vélemény alapján

Panzi Roby csonterősítő rágótabletta kutyáknak

1 990Ft
Betöltés alatt...

Panzi Roby csonterősítő rágótabletta, amely egy vitamin, ásványi anyag és nyomelem tartalmú, tejképzést fokozó, valamint gyógynövényeket tartalmazó féregűző készítmény. A tenyésztők kedvelt komplex multivitaminja, nyomelemekben gazdag. Kölyköknek, növekedésben lévő kutyáknak, szoptatós szukáknak egyaránt ajánlott. Tejképző hatású, féregűzés céljából gyógynövényeket tartalmaz. A kutyák természetes rágóösztönére és a rozmaring illatára alapozva ösztökéli kedvenced az egészséges csontozathoz szükséges kalcium és foszfor bevitelére, melyek a kölyökkutyák fejlődéséhez is elengedetlenül fontosak.

Táplálékkiegészítő kisokos kutyáknak és macskáknak:

Táplálékkiegésztő kisokos kutyáknak és macskáknak

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

A Panzi Roby csonterősítő rágótabletta, vitaminok és nyomelemekkel a kutyák természetes rágóösztönére és a rozmaring illatára alapozva ösztökéli kedvenced az egészséges csontozathoz szükséges kalcium és foszfor bevitelére, melyek a kölyökkutyák fejlődéséhez is elengedetlenül fontosak.

Kiszerelés: 700 g

Kiegészítő takarmány kutyák számára.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (2)


Utoljára módosítva: 2024.02.13