Panzi mancskrém kutyák részére - Ápol és véd

2 vélemény alapján

Panzi mancskrém kutyák részére - Ápol és véd

829Ft
Betöltés alatt...
Ajánlott a használata rendszeres hosszútávú futtatás különféle terepeken, állandó aszfaltozott környezetben való sétáltatás, téli időben a felsózott hólatyakban való sétáltatás után. A Panzi mancskrém felhasználását illetően lásd a termék részletes leírását lent.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

1. TERMÉK NEVE: Panzi mancskrém kutyák részére

2. TERMÉKFORMA: Krém 

3. A KÉSZÍTMÉNY ÖSSZETÉTELE: Desztillált víz, fehér vazelin, leunapol–FA, glicerin, kukoricacsíra olaj, sztearinsav, izopropil mirisztát, Tween 60V, para n, körömvirág kivonat, A-vitamin, karbomer, nátrium-hidroxid, butilhidroxid toluol, etilparaben, metilparaben, imidazolididil karbamid, aloe kivonat, parfüm. 

4. CÉLÁLLAT FAJ: Kutya

5. A KÉSZÍTMÉNY FELHASZNÁLÁSI TERÜLETE, FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT, JAVALLATOK: Ápolja és védi a mancsot, bőrnyugtató hatású. HasznáIata különösen télen javallott, a jeges-sózott utak maró hatása miatt. 

6. ADAGOLÁS ÉS ALKALMAZÁS MÓDJA: Napi rendszerességgel használható. Télen minden séta után, ill. irritáció esetén naponta többször javasolt a talppárnákat bekenni. 

7. ELLENJAVALLATOK: Nem ismeretesek.

8. MELLÉKHATÁSOK: Nem ismeretesek. 

9. FIGYELMEZTETÉSEK: A készítmény külsőleg a mancsok ápolására alkalmazandó. Szembe kerülése esetén bó vízzel azonnal ki kell mosni. 

10. LEJÁRATI IDŐ: Felhasználható a gyártástól számított 2 évig. 

11. TÁROLÁSI ELŐÍRÁSOK: Szobahőmérsékleten, 25°C alatt, száraz helyen tartandó.

12. CSOMAGOLÁS: 100 ml-es PP tégely. Töltőtömeg: 70 g

13. GYERMEKEK ELŐL ELZÁRVA TARTANDÓ! 

14. KIZÁRÓLAG ÁLLATEGÉSZSÉGÜGYI VAGY ÁLLATÁPOLÁSI CÉLRA! 

15. A FEL NEM HASZNÁLT ANYAG ÉS A HULLADÉK KEZELÉSÉNEK MÓDJA: A fel nem használt készítményt, valamint a keletkező hulladékokat a helyi követelményeknek megfelelően kell megsemmisíteni.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (2)


    Vendég (#2BCEE8)  -  2024. 06. 01. 13:19

    Jó napot! Egy ojan kérdésem lenne hogy a krémel a mancs bekenése után a kutyus nyalja a mancsát és lenyalja a krémet. Lehete baja a kiskutyának?

    Vendég (#10B619)  -  2021. 08. 19. 12:58

    Elsősorban most azért vettem mert a forró beton teljesen érdessé tette a kutyusaim mancsát, és tökéletes, első használat után ezerszer jobb lett, remélem télen is ilyen szuper lesz a hatása😊 teljes szívvel ajánlom😁

Utoljára módosítva: 2024.02.13