1 vélemény alapján

Panzi labda

Labdajáték kutyáknak a Panzitól. 6 és 10 cm-es átmérővel kapható. Magyar termék. A termék véletlenszerű színekben érkezik, színválasztással kapcsolatos információkért lásd a részletes termékleírást.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Fontos tájékoztatás a termékkel kapcsolatban!

A labda több színben is megvásárolható.

A rendelésed leadáskor kérjük, írd meg, hogy melyik variációt szeretnéd megkapni a képeken láthatóak közül. Erre a rendelésed véglegesítésekor van mód a megjegyzés rovatban. Habár garantálni nem tudjuk, de mindent megteszünk annak érdekében, hogy az általad megjelölt terméket küldhessük. Amennyiben mégse tudjuk a kért terméket küldeni, igyekszünk felvenni veled a kapcsolatot és tájékoztatni a lehetséges alternatívákról.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (1)


    Vendég (#ED517)  -  2021. 05. 18. 11:15

    Nagyon jó kis labda, a kutyàm imàdja. ☺️ fèltem, hogy szèt fogja szedni, de elèg tömör hozzá. A szìnènek köszönhetően a fűben is megtalàltuk. 😆 A mèrete pont jó kis- közepes kutya szàjàba. Ajánlom màsoknak is. 😉