5 vélemény alapján

Panzi bolha- és kullancsriasztó nyakörv macskáknak

A Panzi Cat bolha és kullancsriasztó gyógyszeres nyakörv folyamatos használat mellett 4 hónapos védelmet nyújt macskád számára. A nyakörv számos színben elérhető, így fekete, barna, piros, kék, zöld, sárga, fehér színekben is.

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Főbb termékjellemzők:

 • kullancs és bolha elleni védelem (riasztó hatás)
 • 4 hónapig tartó védelem
 • 43 cm-es nyakörv
 • felakadást megakadályozó kialakítás
 • kiváló minőség
 • zacskós csomagolásban kapható
 • magyar termék

Használati utasítás

Használat előtt bontsuk ki a hermetikusan záró csomagolásból. Helyezzük az állat nyakára úgy, hogy két ujjunk a nyakörv alá férjen. Csatoljuk be a nyakörvet, majd a felelslegesen lelógó részt vágjuk le. A nyakörv folyamatos viselés mellett négy hónapig elriasztja a bolhákat és 38 napig a kullancsokat.

A macska fürdetése előtt vegyük le a nyakörvet, majd a bőr és a szőrzet megszáradása után helyezzük vissza.

Nagy nyári meleg, folyamatos kánikula esetén a nyakörv hatásideje csökkenhet.

Figyelmeztetés!

Egyéni bőrérzékenység előfordulása esetén vegyük le a nyakörvet az állatról. Használat után szappannal és bő vízzel kezet kell mosni. Ha szembe jut bő vízzel azonnal ki kell mosni és orvoshoz kell fordulni. 2 hónapnál fiatalabb állaton ne alkalmazd.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Értékelések (5)


  Vendég (#286588)  -  2023. 12. 27. 17:58

  Egy nap alatt hagyta el a macsek a fekete színű nyakörvet, egy másik tìpus rajta volt 3hònapig. Kifoghattam egy hibás példányt, vagy pont csere után sikerült neki úgy fennakadni valahol, hogy szerencsésen kioldott a nyakörv?

  Vendég (#EAAF0)  -  2021. 05. 10. 08:55

  Van 2 cicánk, tőlünk nem messze egy patak. Oda szoktak lejárni egerészni, viszont rengeteg kullancsot hazahoztak, szinte naponta szedegettem ki belőlük. Körülbelül egy hete vettünk nekik ilyen nyakörvet, azóta egy darabot sem láttam bennük. Nagyon jó ár-érték arányú nyakörv, szerintem mindenképp ezt vegyék, hogy ha nem akarnak sokat költeni, mégis egy hasznavehető termékre vágynak. :)

  Vendég (#78C94)  -  2020. 05. 21. 15:33

  Két nyakörvet vettem, egy másik márkát, és ezt. Két cicára akartam, két különböző színűt. Ez nem jött össze, de nem ezen termék miatt. Ez a nyakörv vastag, és úgy is tart, ahogy kellene.
  Nem fogom megnevezni a másik márkát, terméket, a lényeg, hogy, akik ebben az árkategóriában keresnek nyakörvet, ezt ajánlom, ezt vegyék!
  Ráadásul több színben kapható, szóval plusz pont!
  Ezzel nem kell kísérletezni, be fog válni!

  Vendég (#1B9AF)  -  2018. 10. 28. 10:44

  Nagyon jó !

  • Vendég (#24C9DC)

   A nyakörvek évek óta jól működnek a cicáinkon, és színvàlaszték is van! Csak ajànlani tudom!

   2023. 07. 15. 11:33
  Ide kattints, ha erre válaszolnál
Utoljára módosítva: 2024.02.13