MP Labo Agepi omega 3 kapszula kutyák és macskák részére

8 490 7 641 Ft
Betöltés alatt...

Az MP Labo Agepi omega 3 kapszula esszenciális zsírsavakat tartalmazó kiegészítő takarmány kutyák és macskák részére. Hozzájárul a bőr barrier funkciójának megerősítéséhez, továbbá a vese, az agy, a szív és az ízületek megfelelő működéséhez.

Táplálékkiegészítő kisokos kutyáknak és macskáknak:

Táplálékkiegésztő kisokos kutyáknak és macskáknak

Termékvariánsok betöltése...

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékkategóriák
Részletes termékinformációk

Termékjellemzők:

Az EPA és a DHA esszenciális alkotóelemei minden sejtmembrán foszfolipid rétegének. Biztosítják a membrán integritását és fluiditását, növelve a sejtháryta áteresztőképességének hatásfokát. Ezáltal részt vesznek a sejtek anyagcseréjének szabályozásában. Egyes mediátorok, például az eikozanoidok (prosztaglandinok, leukotriének stb.) prekurzorai, így a szervezet számos biológiai folyamatában játszanak szerepet.

Alkalmazása:

Amellett, hogy az EPA és a DHA nélkülözhetetlen a bőr barrier funkciójának megerősítéséhez, hozzájárul a vese, az agy, a szív és az ízületek megfelelő működéséhez is.

Felhasználási javaslat:

1 kapszula/20 testtömeg kg/nap

Egészben, vagy a kapszula tartalmát az eledelhez keverve alkalmazható.

A napi adag az alap étrendtől és a kívánt hatástól függően módosítható (a szívműködés támogatására 1 kapszula/4 ttkg). Kistestű állatok esetében a megfelelő dózis a kapszula tartalmának felezésével, illetve minden második napon adagolva biztosítható. Alkalmazása legalább két hónapon keresztül ajánlott, de folyamatos felhasználás sem ellenjavalt. Kövesse állatorvosa javaslatát.

Összetétel/kapszula: halolaj (EPA: 112 mg, DHA: 74 mg), szarvasmarha zselatin, glicerin.

Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: E-vitamin: 7,4 NE, ami 6.927 NE/kg E-vitaminnak felel meg.

Értékeld a terméket!

Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon. Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek.

Utoljára módosítva: 2024.02.13